Silinmiş Üye
O da mı sapık?
Ceza bitsin günceller kullanırım ben bunu.
Cevabı kendi vermiş bu bey amca Kararı sana bırakıyom bu amiralciler harbiden algı yapıyor gjgjgjgjAynen bir iki dokunuş daha lazım ama o sonraya kalsın.
O da mı sapık?
Ceza bitsin günceller kullanırım ben bunu.
Cevabı kendi vermiş bu bey amca Kararı sana bırakıyom bu amiralciler harbiden algı yapıyor gjgjgjgjAynen bir iki dokunuş daha lazım ama o sonraya kalsın.
Bu alıntılamayı sonsuza kadar sürdürebiliriz o yüzden bir yerde bırakmak zorundayım yazmaktan yorulacağım.Lan bırak. 10 yaşında cehennemi gördüm o yüzden kötü oldum diye sağa sola ağlayan kazık kadar adam olduğunu bilmesek yiyecez
Özelden verdiğim cevabı burada da vereyim mi?
Ben yüklemiyorum Mihawk yüklüyorBunlar hep babuna yüklediğin sapıkça anlamlar yüzünden.
Neyse, farklı bir şey düşüneceğim.
Harbiden. Kendi kendine şeetmiş.Cevabı kendi vermiş bu bey amca Kararı sana bırakıyom bu amiralciler harbiden algı yapıyor gjgjgjgj
Tsuru gibi hissettim kendimi. Tam Tsuru görmüş Doflamingo gibi sıvışıyon şu anBu alıntılamayı sonsuza kadar sürdürebiliriz o yüzden bir yerde bırakmak zorundayım yazmaktan yorulacağım.
Kaptırmış kendini Yok bilmiyor ki haftaya yine Rem falan kazanacak bundan daha kötüsünü önerecem gjgjgjgjHarbiden. Kendi kendine şeetmiş.
Konuşma layn.Kaptırmış kendini Yok bilmiyor ki haftaya yine Rem falan kazanacak bundan daha kötüsünü önerecem gjgjgjgj
yha gjgjgjgj La Montana düşünsene şu sahneyi alıyoruz Roshinante yerine dansöz Akainu koyuyoruz gjgjjgjg Bunu da gif olarak sana veriyoruz gjgjgjgj @Rem ne diyon iş yapar mı ?Konuşma layn.
Yeni video yaptım git youtubedan like at hayrına da bir işe yara yav.yha gjgjgjgj La Montana düşünsene şu sahneyi alıyoruz Roshinante yerine dansöz Akainu koyuyoruz gjgjjgjg Bunu da gif olarak sana veriyoruz gjgjgjgj @Rem ne diyon iş yapar mı ?
Buna valla alındım hee Konu hem takibim de hem de beğeni attığım yegane kanallardan biriYeni video yaptım git youtubedan like at hayrına da bir işe yara yav.
Bana sadece JustEfe reis like attı.Buna valla alındım hee Konu hem takibim de hem de beğeni attığım yegane kanallardan biri
Ulan kim lan bu ?? Gidip şimdi hepsine beğeni basacam Videoların takipcisiyim sen merak etme ?Bana sadece JustEfe reis like attı.