O ne kadar güzel avatar öyleOrtadakini kendim olarak hayal ediyorum, yanlardaki kızları da senle Rem.
O ne kadar güzel avatar öyleOrtadakini kendim olarak hayal ediyorum, yanlardaki kızları da senle Rem.
Ulan sen kendini lolikon yaptın ortadaki benim diyerek kimi kandırıyon. Tabi hedef sen değilsin ver gazı ama kendine gelince ağla burada.Yap hacım yap bizi lolikon falan yaptılar, acıma.
Asıl seninki ajitasyon be. Bana acımadılar ben de kimseye acımıyorum tribindeki adamın fanı. Düştü diye kaldırım şikayet etti lan seninki ne diyon.Biraz vicdansız ol ki fanlığı bıraksın ajitasyon karakterleri yerine başkasının fanı olur belki.
Oha! Oha!Birisi babuncu Mihawk'mı dedi?
@01746 Bannerın Mihawk olucak.Avatarın daaa
Tuzağa düştüm ben lolikon ne bilmiyordum şimdi öğrendim. Daha bölüm çıkmadan cezayı işleme koydum ne ağlayacağım?Ulan sen kendini lolikon yaptın ortadaki benim diyerek kimi kandırıyon. Tabi hedef sen değilsin ver gazı ama kendine gelince ağla burada.
Asıl seninki ajitasyon be. Bana acımadılar ben de kimseye acımıyorum tribindeki adamın fanı. Düştü diye kaldırım şikayet etti lan seninki ne diyon.
Oha! Oha!
Hadi len! Kızın yaşının küçük olduğunu bile bile ortadaki benim dedin yer mi bunu anadolu çocuğu?Tuzağa düştüm ben lolikon ne bilmiyordum şimdi öğrendim. Daha bölüm çıkmadan cezayı işleme koydum ne ağlayacağım?
@Vegapunk reşit ,askerlik falan yaklaşıyor diyordu. Sorun yok.Hadi len! Kızın yaşının küçük olduğunu bile bile ortadaki benim dedin yer mi bunu anadolu çocuğu?
Alakasız.Doflamingo hiçbir zaman arabesk sahnelerine meze olmadı çünkü.Ulan sen kendini lolikon yaptın ortadaki benim diyerek kimi kandırıyon. Tabi hedef sen değilsin ver gazı ama kendine gelince ağla burada.
Asıl seninki ajitasyon be. Bana acımadılar ben de kimseye acımıyorum tribindeki adamın fanı. Düştü diye kaldırım şikayet etti lan seninki ne diyon.
Oha! Oha!
Yahu sen nasıl kaybedersin ? Kumarhane konusu açmışsın kumarda hep kasa kazanır sen kaybediyorsun.Tuzağa düştüm ben lolikon ne bilmiyordum şimdi öğrendim. Daha bölüm çıkmadan cezayı işleme koydum ne ağlayacağım?
Rem?@Vegapunk reşit ,askerlik falan yaklaşıyor diyordu. Sorun yok.
Oğlum adam düştü diye kaldırım parçaladılar bundan daha arabesk ne sahnesi arıyonAlakasız.Doflamingo hiçbir zaman arabesk sahnelerine meze olmadı çünkü.
Devrettik artık @shinjin no chi sahibi.Alakasız.Doflamingo hiçbir zaman arabesk sahnelerine meze olmadı çünkü.
Yahu sen nasıl kaybedersin ? Kumarhane konusu açmışsın kumarda hep kasa kazanır sen kaybediyorsun.