Silinmiş Üye
Ehh evet ama tam o anlamda demedimOnu öyle sempatikleştiriyorlar ama Türkçesi sübyancı oğlum onun
Ehh evet ama tam o anlamda demedimOnu öyle sempatikleştiriyorlar ama Türkçesi sübyancı oğlum onun
Hakaretten raporlamak farz oldu.Onu öyle sempatikleştiriyorlar ama Türkçesi sübyancı oğlum onun
Ya var ya çok fenasın gjgjgjjg Ben bunun hesabını soracam ?Ortadakini kendim olarak hayal ediyorum, yanlardaki kızları da senle Rem.
Bu arada böyle söyledin de daha ne katıcan üstüneAynen bir iki dokunuş daha lazım ama o sonraya kalsın.
Salla vicdanı. Yapıştır cezayı gitsin!Çok fena ikilemdeyim, insanı hayata küstürecek derecede troll bir şey ayarladım. Baktıkça hem gülüyorum hem de garip bi şekilde, bu da yapılmaz lan deyip vicdan yapıyorum.
Yap hacım yap bizi lolikon falan yaptılar, acıma.Çok fena ikilemdeyim, insanı hayata küstürecek derecede troll bir şey ayarladım. Baktıkça hem gülüyorum hem de garip bi şekilde, bu da yapılmaz lan deyip vicdan yapıyorum.
Biraz vicdansız ol ki fanlığı bıraksın ajitasyon karakterleri yerine başkasının fanı olur belki.Çok fena ikilemdeyim, insanı hayata küstürecek derecede troll bir şey ayarladım. Baktıkça hem gülüyorum hem de garip bi şekilde, bu da yapılmaz lan deyip vicdan yapıyorum.