Oğlum daha konuyu anlamamışın lolo yapıyon.Bu avatardansa o maymun avatarını alırdım. Onun neyi var Allah için?
@Siyah Ateş forumdaki en hentaici adam benim diyip çıkardı koydu masaya tabiki itiraz ederim. Bu forumda -18 bireyler var
Oğlum daha konuyu anlamamışın lolo yapıyon.Bu avatardansa o maymun avatarını alırdım. Onun neyi var Allah için?
Normal maymun fotosu vardı ne konusu la?Oğlum daha konuyu anlamamışın lolo yapıyon.
@Siyah Ateş forumdaki en hentaici adam benim diyip çıkardı koydu masaya tabiki itiraz ederim. Bu forumda -18 bireyler var
Normal maymun fotosu vardı ne konusu la?
Ee ne alaka, Mihawk sanki maymunlara bir şey mi yapıyor? Dövüyor sadece.
Babuncu Mihawk'ı banner'ım yaptırıp Rosinante makyajlı babunu profile koyduracaktı.
Ah, ifşa etmesen iyidi.@Siyah Ateş forumdaki en hentaici adam benim diyip çıkardı koydu masaya tabiki itiraz ederim. Bu forumda -18 bireyler var
O drakulanın ne çeşit fetişleri olduğunu tüm dünya biliyor. Bu kadar masum olma güzel yavrucum.Ee ne alaka, Mihawk sanki maymunlara bir şey mi yapıyor? Dövüyor sadece.
Daha demin çok sevimli diyordun. Ne o, inkar aşamasında mıyız?Ah, ifşa etmesen iyidi.
Aslında inceyi forumun geneli anlayabilecek olsa cezadan vazgeçmezdim ama aptal aptal aptal gülen bir maymun göreceklerdi ve anlamsız bulacaklardı.
Kimse öyle anlam yüklemezdi be oğlum sadece Siyah Ateş ile sizin aranızdaki muhabbetmiş.O drakulanın ne çeşit fetişleri olduğunu tüm dünya biliyor. Bu kadar masum olma güzel yavrucum.
Daha demin çok sevimli diyordun. Ne o, inkar aşamasında mıyız?
Senin için olabilecek en iyi cezalardan biri aslında, ben babunun incesini açıklmak istememiştim ama sen konuyu açıklığa kavuşturmuşken, cezayı değiştimesem mi?O drakulanın ne çeşit fetişleri olduğunu tüm dünya biliyor. Bu kadar masum olma güzel yavrucum.
Daha demin çok sevimli diyordun. Ne o, inkar aşamasında mıyız?
Mihawk'ın hayvan sevgisi herkesin malumu yahu.Kimse öyle anlam yüklemezdi be oğlum sadece Siyah Ateş ile sizin aranızdaki muhabbetmiş.
Reis yapmam dedim, nasıl istersen. Oyunda herkese verilen düzeyde bir ceza olmayacaksa uyma zorunluluğu görmüyorum şahsen.Senin için olabilecek en iyi cezalardan biri aslında, ben babunun incesini açıklmak istememiştim ama sen konuyu açıklığa kavuşturmuşken, cezayı değiştimesem mi?
Adamlar naif ruhlu ne yapayım, şimdi bir de onlara ayak uydurmak zorundayım öyle mi?! :dReis yapmam dedim, nasıl istersen. Oyunda herkese verilen düzeyde bir ceza olmayacaksa uyma zorunluluğu görmüyorum şahsen.