Nerenin tarikatısınız lan siz....Bu adamlara doğru yolu gösteremeyecek miyiz biz ya
@Rem kardeşim ek olarak da Kizarunun kıyafetleri pembe yapıp tavana disko topu koyar mısın gjgjgjjgj
Nerenin tarikatısınız lan siz....Bu adamlara doğru yolu gösteremeyecek miyiz biz ya
@Rem kardeşim ek olarak da Kizarunun kıyafetleri pembe yapıp tavana disko topu koyar mısın gjgjgjjgj
Sayın vegapunk eğer aklınızda muhteşem ceza fikirleri varsa haftaya sizi de aramızda görmek isteriz.Bu adamlara doğru yolu gösteremeyecek miyiz biz ya
Bu nasıl ceza la, milletin verdiği cezaya bak seninkine bak.
Adamın derdi ceza değil ki, Zoro avatarı çoğalsın istiyor sadeceBu nasıl ceza la, milletin verdiği cezaya bak seninkine bak.
Benim hedefim o değil, hem MaymunDlütfü'yü severim. bizim hedefimiz aha bu noob @JacquesBu nasıl ceza la, milletin verdiği cezaya bak seninkine bak.
Oldu mu reisBenim hedefim o değil, hem MaymunDlütfü'yü severim. bizim hedefimiz aha bu noob @Jacques
Biz bazı şeylerin önüne geçmeye çalışan insanlarız Milletin gözünü açacağızNerenin tarikatısınız lan siz....
Karşim ben buraya katılsam var ya ilk haftadan 4 ölüm 5 yaralı çıkar. Ceza verdiğim gibi cezaları da ben ayarlarım. ?Sayın vegapunk eğer aklınızda muhteşem ceza fikirleri varsa haftaya sizi de aramızda görmek isteriz.
Öyle her şeyin önüne geçmeyin tehlikeli olur. ?Biz bazı şeylerin önüne geçmeye çalışan insanlarız Milletin gözünü açacağız
Karşim ben buraya katılsam var ya ilk haftadan 4 ölüm 5 yaralı çıkar. Ceza verdiğim gibi cezaları da ben ayarlarım. ?
Bi güzellik, bi hoşluk gelmiş sanaOldu mu reis