Silinmiş Üye
Ben bölüm çıkana kadar başkasıyla anlaşayım, kendi cevaplarını veremeyen birinden ceza almak istemiyorun.
Bu nasıl ?
Ben bölüm çıkana kadar başkasıyla anlaşayım, kendi cevaplarını veremeyen birinden ceza almak istemiyorun.
Allah kahretmesin çocuk bu ne gjgjgjjg
Bu nasıl ?
Güzelmiş, inşallah başkasını bulurum...
Bu nasıl ?
Yavaş yavaş Rem sevgisini aşılıyoruz yüreklere.Allah kahretmesin çocuk bu ne gjgjgjjg
Editlediğim fotoğrafı avatar yapar mısın, cezan bu.Güzelmiş, inşallah başkasını bulurum...
Bölüm daha çıkmadan ceza veremezsin lan. Senden yukardakilerin de önceliği var.Editlediğim fotoğrafı avatar yapar mısın, cezan bu.
O zaman dua edelim de sana kimse ceza vermesin bölüm çıkana kadarBölüm daha çıkmadan ceza veremezsin lan. Senden yukardakilerin de önceliği var.
@Fruit Punch Samurai @RedTeroR bana ceza verin acil. Yonka hentai avatarı kullandırtacaklar.O zaman dua edelim de sana kimse ceza vermesin bölüm çıkana kadar
Hentai mi ? Aslında iyi aklıma getirdin he. Fantezili bir şeyler yapabilirim belki cezanı kesmezlerse.@Fruit Punch Samurai @RedTeroR bana ceza verin acil. Yonka hentai avatarı kullandırtacaklar.