Silinmiş Üye
Kizaru'ya Rem saçı mı geliyor yoksa gjgjgjgj@Montana Akşama bomba gibi bir avatar eline ulaşacak inşallah .
Kizaru'ya Rem saçı mı geliyor yoksa gjgjgjgj@Montana Akşama bomba gibi bir avatar eline ulaşacak inşallah .
Oğlum sen sus lan, konuya gelip durma dahil değilsin bir şey değilsin...Kizaru'ya Rem saçı mı geliyor yoksa gjgjgjgj
Off yarıldım gjgjgjgj Sonraki tur dahil olursam senin için kötü olur bak ben diyeyim :/ @kaizokuou anlamıştır benim ne kadar tehlikeli olduğumuOğlum sen sus lan, konuya gelip durma dahil değilsin bir şey değilsin...
Dahil olursan verirsin ceza. Sus şimdi ötme boş boş.Off yarıldım gjgjgjgj Sonraki tur dahil olursam senin için kötü olur bak ben diyeyim :/ @kaizokuou anlamıştır benim ne kadar tehlikeli olduğumu
Kizaru'nun arkasında da şu şarkı çalsın mı ???
Dahil olursan verirsin ceza. Sus şimdi ötme boş boş.
Muazzam :dOldu mu reis?
Düşeceksin elimeHele şu noob a bak hele Senin dengin miyim olm ben böyle konuşuyorsun?
Pek zannetmiyorum :dDüşeceksin elime
Bu ne lan herkesin hedefi benim. Parayla mı verdiler oğlum sizi bana.Demek kaybetmiş Rosi yine.Güzel aynı avatarı tekrar seçerim yakalayabilirsem. Daha bekleme süresi var ama galiba.