Hige hem sakal, hem de bıyık için kullanılır. Bizdeki gibi farklı isimleri yok.Hige bıyık ise neden İngilizcesi Beard?Beard sakal demek değil mi?Yoksa ikisi anlamına da mı geliyor?
Hige hem sakal, hem de bıyık için kullanılır. Bizdeki gibi farklı isimleri yok.Hige bıyık ise neden İngilizcesi Beard?Beard sakal demek değil mi?Yoksa ikisi anlamına da mı geliyor?
Bu çelişkileri görebiliyorum ama bu çelişkiler bana ait değil Oda'ya ait. Çünkü burda bahsettiğim her şey Manga'sında geçen konuşmalar ve bilgilerden. Şu an için ortada bir gizem var zaten. Roger ve WB neden savaştı bu da önemli bir kısım tabi. Ama her şeyden önce en önemlisi Roger zamanında Korsan Kral gibi ünvan var mıydı? Ve bunun peşinden koşuluyor muydu? Bu kısım Manga'da belirsiz olan kısım. Diğer tüm çelişkiler buradan doğuyor. Ben senin yorumunu eksik gördüğüm için olayı her şeyiyle özetleyen bir yazı yazdım. Roger güzellemesinden çok Roger'ın serideki sunuluşunu özetledim. Orada kullandığım manga sayfalarını sen de okuyabilirsin.Olayın mantığını anlasan, bu kadar uzun bir yazı yazmazdın. İki taraf için de benzer hırslar yok ise, taraflar arasındaki itilaf hususu soru işareti olur. Roger güzellemesi yapmadan önce, bu adamların niye savaştıkları konusunu aydınlanmalı. Yazdığın yazıda birbiri ile çelişen kısımlar var, tekrar okursan kendin de görebilirsin
Anladim.Roger gelmeden önce de Beyazbıyık dünyanın en güçlü adamı unvanına sahipmiş.
Anladım teşekkürler.Hige hem sakal, hem de bıyık için kullanılır. Bizdeki gibi farklı isimleri yok.
Benim bilmediğim şeylerdi. Okudum da öğrendim. Çok sağol. Sen önce ön kabul yapmadan, objektif yorumlamayı öğren, ondan sonra tartışalım.Bu çelişkileri görebiliyorum ama bu çelişkiler bana ait değil Oda'ya ait. Çünkü burda bahsettiğim her şey Manga'sında geçen konuşmalar ve bilgilerden. Şu an için ortada bir gizem var zaten. Roger ve WB neden savaştı bu da önemli bir kısım tabi. Ama her şeyden önce en önemlisi Roger zamanında Korsan Kral gibi ünvan var mıydı? Ve bunun peşinden koşuluyor muydu? Bu kısım Manga'da belirsiz olan kısım. Diğer tüm çelişkiler buradan doğuyor. Ben senin yorumunu eksik gördüğüm için olayı her şeyiyle özetleyen bir yazı yazdım. Roger güzellemesinden çok Roger'ın serideki sunuluşunu özetledim. Orada kullandığım manga sayfalarını sen de okuyabilirsin.
Söyler misin neresi yanlış?Benim bilmediğim şeylerdi. Okudum da öğrendim. Çok sağol. Sen önce ön kabul yapmadan, objektif yorumlamayı öğren, ondan sonra tartışalım.
İSPATLA.
Hiçbir yeri fethetmek istemeyen bir adam, Büyük Hat'ı yanlışlıkla mı fethetti?Söyler misin neresi yanlış?
Onlar bile bilmiyormuş ama sen kanıya varmışsın.Valla ben bu sayfada tatmin oldum