Bu arada katakuri şimdi gider arıkovanı basar kuzanla savaşabilirse ben katakuri>>>>>sanji alırım usta haberiniz olsun
Eğer öyle bir şey olursa ve Kata zorlarsa ben Kata>Zoro+Sanji bile derim.Bu arada katakuri şimdi gider arıkovanı basar kuzanla savaşabilirse ben katakuri>>>>>sanji alırım usta haberiniz olsun
Kuzan çok ağır gelir. Kuzan’ın portresi Katakurinin çok çok üstünde. Katakuri Shiryu ile kapışabilir en fazla.Bu arada katakuri şimdi gider arıkovanı basar kuzanla savaşabilirse ben katakuri>>>>>sanji alırım usta haberiniz olsun
Valla görevlere gördüğümüz kadarıyla Pekoms,Tamago gibi ayakçılar gidiyor. Katakuri kendi adasında tatlı gömüp yatıyordur habire.Bizle bir alakası yok. Sen neye göre adasından çıkmayan dedin?
Kuzan, Kata'yı fena döver.Bu arada katakuri şimdi gider arıkovanı basar kuzanla savaşabilirse ben katakuri>>>>>sanji alırım usta haberiniz olsun
Kral katakuri hiç belli olmaz potansiyalli karakter direnebilse bile sanjiden daha iyi başarımı oluyor otoKuzan, Kata'yı fena döver.
En son görevden gelmiş gibiydi ama neyse. Öyle olsun.Valla görevlere gördüğümüz kadarıyla Pekoms,Tamago gibi ayakçılar gidiyor. Katakuri kendi adasında tatlı gömüp yatıyordur habire.
Direnir tabi ama Kata'nın meyve Kuzan'a sökmez, hatta Kuzan meyvesiz bile olsa Kuzan döver bence herifte fena fiziksel güç ve sağlam haki var.Kral katakuri hiç belli olmaz potansiyalli karakter direnebilse bile sanjiden daha iyi başarımı oluyor oto
Meyvesiz Amiraller yine Top Tier olur tabii güçleri düşer ama sağ kollara yenilmez.Direnir tabi ama Kata'nın meyve Kuzan'a sökmez, hatta Kuzan meyvesiz bile olsa Kuzan döver bence herifte fena fiziksel güç ve sağlam haki var.
Teach yanında tayfası varken bile Kuzan'ın tersine gitmek istemiyor, Katakuri kim bu adamın yanında yav.Meyvesiz Amiraller yine Top Tier olur tabii güçleri düşer ama sağ kollara yenilmez.