Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Vinsmoke Sanji vs. Charlotte Katakuri

Kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    52
Katakuri Lufi'ye bir kamyon dayak attı. Bir ara verdi, yemek falan yedi sonra bir kamyon dayak daha attı. Peki sonuç? Lufi dimdik ayakta. Katakuri yorgun, bitkin. Sanji özellikle yeni vücudu ile Lufi'den farksız. Katakuri Sanji'ye üç kamyon dayak atsa, Sanji üzerine sigara yakar. Netice olarak Katakuri ciddi zarar verme hususunda eksik bir karakter. Vinsmoke kardeşler bile elinden kurtulmuştu. Katakuri Sanji'yi yenemez. Mesele bu. Bakın Sanji açısından değerlendirme yapmadım çünkü Sanji saldırı yapmadan sadece dayanıklılığı ile bu savaşı kazanır. Sahaya çıkması yeter.
Aynen katılıyorum. Wcı da gördüğümüz katakurinin sanjiye hasar verebilecek bir saldırısı yok

Haki, meyve uyanışı, gear4 e denk hatta üstün fiziksel özellikler kral hakisi kullanımıda var katada yanlış değilsem sanji hız dayanıklılık olarak daha iyidir ama totalde katakuri alır gibime gelıyor benim sanji şuana kadar max quen le dövüştü quende balon char baya ağır katakuir ayarı değil queni yenip bayılıyodu sanji goroseiye tek atma attı ofguard yakalayıp nusjuro atıyla yedi direk kizaruda üstünlük kuruyor elle tutulur başarısı yok lazer tekmelemek dışı bence katakuri>sanji hıgh-exstreme diff denir

Haki, meyve uyanışı, gear4 e denk hatta üstün fiziksel özellikler kral hakisi kullanımıda var katada yanlış değilsem sanji hız dayanıklılık olarak daha iyidir ama totalde katakuri alır gibime gelıyor benim sanji şuana kadar max quen le dövüştü quende balon char baya ağır katakuir ayarı değil queni yenip bayılıyodu sanji goroseiye tek atma attı ofguard yakalayıp nusjuro atıyla yedi direk kizaruda üstünlük kuruyor elle tutulur başarısı yok lazer tekmelemek dışı bence katakuri>sanji hıgh-exstreme diff denir
Dövüşü tam olarak okumadın sanırım. Sanji Queen vs sinden önce birçok kez savaşmıştı. Staminası epey azalmıştı. Ek olarak ise Queen Sanji'yi psikolojik olarak epey yıprattı. Sanji ben bir kadına vurdum kardeşlerim gibi mi olacağım triplerine girdiği için sebepsiz yere birçok hasar aldı. Öyle olmasaydı Queen Sanji'ye dokunamzdı bile. Ki uyanıştan sonra dokunmadı zaten. Tek kombo'ya adanın dışına uçtu. Sanji'nin bayılmasını sebepleri var. Detaylar her zaman önemlidir reis. :D
Şuankiyle Wano Sanji'de bir değil.

Dövüşü tam olarak okumadın sanırım. Sanji Queen vs sinden önce birçok kez savaşmıştı. Staminası epey azalmıştı. Ek olarak ise Queen Sanji'yi psikolojik olarak epey yıprattı. Sanji ben bir kadına vurdum kardeşlerim gibi mi olacağım triplerine girdiği için sebepsiz yere birçok hasar aldı. Öyle olmasaydı Queen Sanji'ye dokunamzdı bile. Ki uyanıştan sonra dokunmadı zaten. Tek kombo'ya adanın dışına uçtu. Sanji'nin bayılmasını sebepleri var. Detaylar her zaman önemlidir reis. :D
Şuankiyle Wano Sanji'de bir değil.
Sanjinin mental zayıflığıda savaş için bi etmen bu quenin zekasına + yazar bunlarda savaşırken gözönüne alınması gereken etmenler quene yazar fıghtı okudum kralda önceki savaşlar şu blackmarıadan sopa yiyor birde quen ve kingde önceden savaşıyor senin demene göre hepsi stamına nerfli o zmn ?

Sanjinin mental zayıflığıda savaş için bi etmen bu quenin zekasına + yazar bunlarda savaşırken gözönüne alınması gereken etmenler quene yazar fıghtı okudum kralda önceki savaşlar şu blackmarıadan sopa yiyor birde quen ve kingde önceden savaşıyor senin demene göre hepsi stamına nerfli o zmn ?
Evet, Sanji çoğu zaman savaşlarda supporterlık yaptığı için Stamina nerflü oluyor. Black Maria'nın yumrukları çok etkiledi mi bilmemde 1v2 attığında epey yorulmuştu. :D Queen manipülatörlükte top 5'e girer Op'ta.

Evet, Sanji çoğu zaman savaşlarda supporterlık yaptığı için Stamina nerflü oluyor. Black Maria'nın yumrukları çok etkiledi mi bilmemde 1v2 attığında epey yorulmuştu. :D Queen manipülatörlükte top 5'e girer Op'ta.
Sanjinin mental zayıflığından yararlanmış zoro olsa aynı durumun yaşanmiycağını biliyoruz sanjinin zayıflığı kız mevzusı birde öyle 2v1 atıyor ama marco da bunları dövüyor sanji aktif savaşmıyor çok stamınası tükenmez emin ol kingle quende o kadar etkilenmiştir ekstra marcoda savaşıyor ikisiyle halihazırda anlıycağın sanjinin quen gibi balondan bukadar hasar alma sebebi kendi zayıflığı mental açıdan buda 1v1 de gözardı edilemez savaş sonu yatalak kalıyor herif katakuri vs quende katakuri queni yerden yere vurur gider quen kataya çizik atamaz

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık