Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Vinsmoke Sanji vs. Charlotte Katakuri

Kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    52
Saldırı gücü, hız ve dayanıklılık bakımından Sanji ağır basıyor. Katakuri haki ile dahi bu farkı kapatamaz.

Sanji meziyetleri bakımından Ben Beckman haricinde diğer sağ kollardan üstün ya da en kötü denktir şuan. Sanji bir ana karakter sayılır ve tavanına henüz yakın bile değil. Bu yüzden önünde ki rakipleri amiraller olmalı. Bu Kata fanları adına üzücü olabilir ama bir noktada geçecek yani sabit duracak değilller. Franky'de geçebilir bu arc sonunda : )

Sanji yine fark attı. Böyle kesmiyor adami. Bir dahakine Sanji vs Kaido konusu açıcam :ehe:

SKK çağı başlamıştır:a:
güncel sanji vs base kaıdo tatışılabilir bu arada güncel sanji base luffyden daha üstündür rahat base luffyde hybrıd kaıdoya denk gidebiliyo kısa bi süre base kaıdouya denktir muhtemelen

güncel sanji vs base kaıdo tatışılabilir bu arada güncel sanji base luffyden daha üstündür rahat base luffyde hybrıd kaıdoya denk gidebiliyo kısa bi süre base kaıdouya denktir muhtemelen
Globalde Kaido'nun baya popularitesi var. Hatta şuan Sağlıklı halde yani yara almamış bir Kaido'nun G5'i alacağını düşüneneler çok. Gerçi söylediğinde haklısın da fanlar dinlemez.

Kata 48 yaşında. Adasının dışına bir adım bile atmamış birisi. Sonra bana hiç kimse daha önce dokunamadı diye övünüyor. Babacım önce bir dışarı çıksaydın ? Dünyadan birhabersin. Kaido’da böyle diyor beni yenebilen yok dünyada diye. O zaman niye işe yaramaz meyvelerden adamlarına yedirmeye çalışıp güçlenmeye çalışıyorsun? Dalsana Marineford’a Yonko Adasına sonuçta seni yenebilecek yok…
Bu bilginin kaynağı neresi kardeşim?

Kata 48 yaşında. Adasının dışına bir adım bile atmamış birisi. Sonra bana hiç kimse daha önce dokunamadı diye övünüyor. Babacım önce bir dışarı çıksaydın ? Dünyadan birhabersin. Kaido’da böyle diyor beni yenebilen yok dünyada diye. O zaman niye işe yaramaz meyvelerden adamlarına yedirmeye çalışıp güçlenmeye çalışıyorsun? Dalsana Marineford’a Yonko Adasına sonuçta seni yenebilecek yok…
Kaıdoyu mf de hapur hupur yerler

Donut yiye yiye hamlanmış. Görevlere bayağı Pekoms’u falan gönderiyor kendisi ot gibi takılıyor adasında. Savaş Cebeci vücudu yapmış ama Kaan Kazgan gibi 40 kilo çocuk karşısına çıkınca dayağını yedi oturdu.
Sorduğum soruyla alakalı bir tane şey yazmamışsın. Katakuri'nin adasından çıkmadığını kim söyledi?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık