ilk yorumları okudum full amiral diyen olmuş
Oha uçmuşum , Zoro Judge’e hayatını sorgulatır .Sanji'den az farkla güçlü Zoro'a denk.
Bence Sanji orda ailesini kurtardı tek planı oydu zira eğer Luffy’e durumu anlatsaydı orda gözlerinin önünde bir aile faciası yaşanacaktı .Bi' aralar benim için en eğlenceli konuydu bu. Luffy bunların bütün sülalesini tek başına alır dediğimde ne fanlığım kaldı ne trollüğüm ne haterlığım, bunun haricinde herkesin kollektif bir bilinci vardı, Sanji'nin planı...
Sanji Luffy'i dövdü çünkü ailesinin onu öldürmesine engel olmaya çalışıyordu diyen onlarca yazar arkadaşımızı gördüm hahahaha. Eğlenceli zamanlar.
Yok işte, o zamanki algı o değildi. Ankete bakarsan zaten Şibu altı görülmesi "fikir adamı" diye tiye alınmış. Bir de bir site yöneticisi vardı, aksini söyleyenle ağır dalga geçip, üslubuyla cevap alınca banlıyordu. Kimdi o arkadaş hatırlayamıyorum.Bence Sanji orda ailesini kurtardı tek planı oydu zira eğer Luffy’e durumu anlatsaydı orda gözlerinin önünde bir aile faciası yaşanacaktı .
Onun geninden geldiği için onun kadar güçlü olmalı ajandandan dolayı olmasın, bi' sen haklı herkes haksız gene kırmızı terörShicbukailerden güçlü ama Amirallerden güçsüz demişim. Sanji gibi ellerini kullanmamasına hatta güçlenmek için hiç uğraşmamasına rağmen hayvan gibi güçlü olan bir adamın babasının bu kadar rezil çıkmasını kendi hatam olarak kabul etmiyorum