amiral seviyesinden aşağı olmayacağı gibi duruyor bm gibi biri himayesine almak istediğine göre :T
Aile ya çok tehlikeli ya da WG ile bağlantısı var ki sadece diri aranıyor Sanji. Her iki durumda da babanın gücü pek bir fazla olmalı ki direkt olarak WG tarafından tehlike olarak görülsün. Diri yakaladıkları Sanji'yi öttürmek istiyorlar da olabilir, tehlike seviyesi oldukça yüksek.
Aile olarak çok güçlüler, liderleri de güçlü olmalı. Amiralden güçlü olmalı diye düşünüyorum.
Konu için ne kadar erken olsa da manga çıkmayacak haftada bu tip konular hakkında konuşmak güzel oluyor bence. Shanks ve dragondan sonra insanı boyutlardaki en güçlü adamdır gibi. Yonko'ya çok yakın, amiral seviyesinde biri çıkacaktır bence. Sanji reis gibi bir adamın babasından da daha azını beklemem. İlk görüneceği anı sabırsızlıkla bekliyorum, şovunu yapacaktır bir güzel.
Son iki mükemmel.Bu tartışmadan etkilendim ve fikrimi değiştiriyorum. Mihawk'tan güçlüdür. Yani Yonkou seviyesi En güçsüz Yonkou
Güzel sarkazm yapmışım.Amiral ayarıdır.
1. kardeş deyince aklıma hep şu resim geliyorYok normal bir durumda değil Sanji. Güçlenmeye dair bir hırsı olsa çok daha güçlü olabilirdi. Zoro, hayvan gibi çalışıyor. Luffy sınırlarına gelecek dövüşlere giriyor bu adam elini kolunu bile kullanmıyor. Benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu babası, ama birinci kardeşin güçlü olduğunu hala düşünüyorum