Judge gözümde bir ayol kadar yok yani.. D:Ben hiçbir seviye belirtmedim diye hatırlıyorum ama şimdi K.K diye oy attım. Kuzey'i hangi amiral ele geçirmek için plan yapar? Dofy gençliğinde oralarda terör estirmiş.
Judge gözümde bir ayol kadar yok yani.. D:Ben hiçbir seviye belirtmedim diye hatırlıyorum ama şimdi K.K diye oy attım. Kuzey'i hangi amiral ele geçirmek için plan yapar? Dofy gençliğinde oralarda terör estirmiş.
Ayol kim la.Judge gözümde bir ayol kadar yok yani.. D:
Adamın gücü ne bilmem de orada salya sümük ağladı ya gözümde iyice değersizleşti. Babası ne ki oğlu ne olsun (Sanji'ye her fırsatta vurmaya devam) Baba gibi baba Dragon reyizdir
Edit: Oyumu da Shichibukai seviyesinden Spandam gibi fikir adamına çevirdim. Bu adam tırt. Shichi olabilecek kapasite bunda yok.
Şimdi baktım da ortalama shichi demişim, hatta Vergo kadarsa iyi yazmışım diye dalga geçmişler. Vergo seviyesi çıkar mı?Judge gözümde bir ayol kadar yok yani.. D:
O kadar da olmaz. Lütfen. Rica ediyorum olmasın öyle bir şey.Dövmeliyi de göreceğiz o da böyle salya sümük olmasa da ağlar ve sonrasında luffy tarafından kurtarılırsa o zaman gör sen şenliği.Asıl kıyamet o zaman kopar.
DellingerAyol kim la.
Valla bilmiyorum O da çıkamaz sanki yemin ediyorum. Buggy daha güçlüdür. Ama şimdi silahlarını falan aldılar ya bilemem yani.. Bir de o kadar güçlü çıksa kimi alacak Smoti yi miŞimdi baktım da ortalama shichi demişim, hatta Vergo kadarsa iyi yazmışım diye dalga geçmişler. Vergo seviyesi çıkar mı?
Hahaha Doğru unutmuşum pardons.Dellinger