Orlumbusun da mı unvanı amiraldi?Değiştirmeyeceğim. Adam şu anda aile dramı yaşıyor. Hiç beklemediği, umudu olmadığı oğlu onu kurtardı. Şu anda amiral gücü açabilir.
Orlumbusun da mı unvanı amiraldi?Değiştirmeyeceğim. Adam şu anda aile dramı yaşıyor. Hiç beklemediği, umudu olmadığı oğlu onu kurtardı. Şu anda amiral gücü açabilir.
Oradaki Amiral filo kaptanı anlamında. Denizci Amirali farklı. Filo kaptanı Teitoku, Denizci Amirali Taisho.Orlumbusun da mı unvanı amiraldi?
Alemsin Biliyorum da ironiydi o.Oradaki Amiral filo kaptanı anlamında. Denizci Amirali farklı. Filo kaptanı Teitoku, Denizci Amirali Taisho.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Admiral_(Fleet_Captain)
Maksat dezenformasyonu engellemekAlemsin Biliyorum da ironiydi o.
ya sen bir git ya ..Orlumbusun da mı unvanı amiraldi?
6 Vinsmoke var. Tam tamına uyuyor.Power rangers temel alınarak yapıldı madem bu herifler, elbiseyi giyince ciddi bir fark olması olası. Ama birleşmesinler. Lütfen :/
Kuzan Yonkou'nin emrine girmiş. Wb yaşlı haliyle Akainuya iki tane yapıştırıp yerin dibine yolluyor. Yerin dibine gitmese muhtemelen öldürülecekti. Hadi Akainu faslini geçelim Kuzan bir Yonkonun emrine girmiş sen hangi dayanaktan bahsediyorsun? Yazar çıkıp açıklama mı yapmalı Yonko->Amiral diye. Bazı şeyleri idrak etmek gerek. Amiral Yonko dan güçsüz denildiği zaman Amiralleri küçük görmeyinciler de damlıyor hemen ama yazilana dikkat edin Amirali gidip de Usopp ile karşılaştırmıyorum.Banane bilader KF anketinden ne çıktığının. Burda %90 Yonkou çıkınca kesin sonuç mu oluyor? Bana dayanakla gel. Mangada Yonkou > Amiral diye bi argüman var mı? Varsa getir kabul edelim Yonkou daha büyük diyelim yoksa dayanaksız şeylerle gelme bana.
+1Kuzan Yonkou'nin emrine girmiş. Wb yaşlı haliyle Akainuya iki tane yapıştırıp yerin dibine yolluyor. Yerin dibine gitmese muhtemelen öldürülecekti. Hadi Akainu faslini geçelim Kuzan bir Yonkonun emrine girmiş sen hangi dayanaktan bahsediyorsun? Yazar çıkıp açıklama mı yapmalı Yonko->Amiral diye. Bazı şeyleri idrak etmek gerek. Amiral Yonko dan güçsüz denildiği zaman Amiralleri küçük görmeyinciler de damlıyor hemen ama yazilana dikkat edin Amirali gidip de Usopp ile karşılaştırmıyorum.