Bazen ara da veriyor bu, tamam Miura, Togashi denemez ama bu da o familyayla akraba gibi hissettiriyor.5 dakika sürmedi okumam. One Piece daha uzun sürüyor.
Bazen ara da veriyor bu, tamam Miura, Togashi denemez ama bu da o familyayla akraba gibi hissettiriyor.5 dakika sürmedi okumam. One Piece daha uzun sürüyor.
Bazen ara da veriyor bu, tamam Miura, Togashi denemez ama bu da o familyayla akraba gibi hissettiriyor.
Rastgele baktım eski bölümlerin sayfa sayılarına 37 de var 18 de animeyle alakalı değil sanırım.Animesi bayağı sevildi sanırım, o yüzden mi ağırdan alıyor acaba? Bölümde de bir şey göremedik.
Çeviri kalitelerini bilmiyorum dil olarak bir şey diyemeyeceğim ama şuralardan okuyabilirsiniz.Animesini bitirdim, mangasını nereden ve hangi dilde okumamı tavsiye edersiniz?
teşekkür ediyorumÇeviri kalitelerini bilmiyorum dil olarak bir şey diyemeyeceğim ama şuralardan okuyabilirsiniz.
Animesini bitirdim, mangasını nereden ve hangi dilde okumamı tavsiye edersiniz?
Evet öyleymiş, teşekkürler55'ten itibaren başlıyor sanırım. Baştan okumanızı tavsiye ederim, çizimleri güzel bir manga. Ayrıca hikayeyi daha iyi kavrarsınız.