Animeden sonra mangasına geçiş yaptım ama beklentimden farklı bir yöne gidiyor seri.
Günceli yavaş çıkmasa, biraz hızlı ilerse aksiyon olmadan da güzel olacak ama işte cok geç çıkıyor. Ama dediğine bir konuda katılıyorum aksiyonun çoğu gitti, ama böyle benzer serilerin çoğunda yaşandı. Örneğin Vagabond, örneğin Berserk. Bilmiyorum adamlar yaş aldıkça fikirleri mi değişiyor, yoksa ilham mı gelmiyor?Ben sevmedim bu seriyi başı güzeldi sonra yarıda bıraktım
İlham gelmemesi ile alakası yok, Vinland Saga en başından beri Thorfinn'in babasına benzemesinin öyküsüydü ve Epilogue kısmında babasının karakterine çok uzaktı, her Arc kişiliği oturmaya başladı ve en sonunda babası gibi oldu işte.Günceli yavaş çıkmasa, biraz hızlı ilerse aksiyon olmadan da güzel olacak ama işte cok geç çıkıyor. Ama dediğine bir konuda katılıyorum aksiyonun çoğu gitti, ama böyle benzer serilerin çoğunda yaşandı. Örneğin Vagabond, örneğin Berserk. Bilmiyorum adamlar yaş aldıkça fikirleri mi değişiyor, yoksa ilham mı gelmiyor?
Gerçekten öyleGünceli yavaş çıkmasa, biraz hızlı ilerse aksiyon olmadan da güzel olacak ama işte cok geç çıkıyor. Ama dediğine bir konuda katılıyorum aksiyonun çoğu gitti, ama böyle benzer serilerin çoğunda yaşandı. Örneğin Vagabond, örneğin Berserk. Bilmiyorum adamlar yaş aldıkça fikirleri mi değişiyor, yoksa ilham mı gelmiyor?
babası güzel adamdı da babasına benzemesini de okumasaydık keşkeİlham gelmemesi ile alakası yok, Vinland Saga en başından beri Thorfinn'in babasına benzemesinin öyküsüydü ve Epilogue kısmında babasının karakterine çok uzaktı, her Arc kişiliği oturmaya başladı ve en sonunda babası gibi oldu işte.