Mr1'inde vücudu sert ama durumu belli.Sana göre öyle en sert vücuda sahip kişidir diye bir yerde yazıyomu? ben öyle bişi görmedim. Whitebeard öyle her denizci kesmedi ve o durum hangi olaydan sonra oldu bir bak istersen manga 569dan. Garp la Whitebeard ı işe özellikle karıştırman gerçekten ilginç : ) o zaman verdiğin örneğe göre Sai, Garp veya Whitebeard a aynı şekilde vurduğunda halk deyimiyle yarısı boşa gidecek öylemi? : ) funk a meyve gücü diyeni hiç görmedim bence yüksek seviye silahlanma hakisiyle bunu başarıyor. Boo nun hakisi onun hakisine mağlup oluyor ve balta kırılıyor bence durum bu. Eğer bobby funk seride en sert vücuda sahip kişisiyse çok geride kalmış E.oda hakkını yemiş onun : )
Adam Nw'nin ortasında hakili balta yiyor,balta kırlıyor

Birde o denizcilerin hiç biri Maynard bile etmez en fazla Tupamiraldir sen hesapla Yonkou ile TuğAmiral arası fark mı yüksek Funk ile o baltalı adamın mı ?
Adam haki bile biliyor o kadar sağlam biri Wb'ye saldıranlar kim belli değil :/
Funk arkası dönük haki kullandığı hiçbiryerde geçmiyor hatta bedeninin çok sert olduğu dile getiriliyor hakinin h's, geçmiyor.
http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/715/15
Neyse son yorumumdu.
Biraz zorlasa Doflamingo=Vergotamam, bu resmen şaka. Abi şu mantıktan gidersek var ya ama
Sadece şu;
Luffy=Vergo mu, değil mi?