Hiç o manada düşünmedim. Chopper ve Usopp olmasın yeterli.Sence başka kimle yakışmıyor ve onların yerine başkasını alabilecek olsan kimler olurdu?
Hiç o manada düşünmedim. Chopper ve Usopp olmasın yeterli.Sence başka kimle yakışmıyor ve onların yerine başkasını alabilecek olsan kimler olurdu?
:/Sanji.Yukarıdan aşağıya doğru.
Brook da boş.Gücü de boş.Bu iki karakter timeskip sonrası boş karakterler.Sogeking iyiydi o kadar.İkisi güç konusunda bi Chopper edemiyorBrook'tan daha fazla işi ve işlevi olan adam. Katkısı Brook'la kıyaslanamaz bile.
Biri 8 yaşında çocuğu korkuttu, diğeri raftel'in yol haritası olan pone'yi çaldı.Brook'tan daha fazla işi ve işlevi olan adam. Katkısı Brook'la kıyaslanamaz bile.
Sugar'ı da yanlışlıkla korkuttu ha Sugar'ın kalınkafalılığı, Brookla kıyaslanamaz bile adamın yaptığı işler ortada.Biri 8 yaşında çocuğu korkuttu, diğeri raftel'in yol haritası olan pone'yi çaldı.
Biri 8 yaşında çocuğu korkuttu, diğeri raftel'in yol haritası olan pone'yi çaldı.
Bana Brook'un tayfayı kurtardığı/ yaptığı ekstra katkıları kısaca yazar mısınız. Sıralı tam liste şeklinde.Sugar'ı da yanlışlıkla korkuttu ha Sugar'ın kalınkafalılığı, Brookla kıyaslanamaz bile adamın yaptığı işler ortada.
Dof'un tayfadaki koca kadın gemiyi basınca o kurtardı robinle franky'i koca örümcekten o kurtardı biraz düşünürsem daha gelir adam en son katılan tayfaya.Bana Brook'un tayfayı kurtardığı/ yaptığı ekstra katkıları kısaca yazar mısınız. Sıralı tam liste şeklinde.
O zaman iyice gelsin aklına sonra bir daha alıntıla bu mesajı. Ondan sonra objektif bir şekilde ikisini karşılaştıralım.Dof'un tayfadaki koca kadın gemiyi basınca o kurtardı robinle franky'i koca örümcekten o kurtardı biraz düşünürsem daha gelir adam en son katılan tayfaya.