Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Usopp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim.

Kullanılan: 177 63.7%
  • Sevmem.

Kullanılan: 101 36.3%

• Kullanılan toplam oy
    278
Öyle bir şey olsa adı op olmazdı.
Lütfü aynı replikleri tekrar söylesin, şanci hamam bassın, usopp da sürekli bir şeylerden korksun, adamın kurgu seviyesi bu kadar karakterler ilerlemiyorlar, aynı yerde dönüyorlar işte😑
Ya o tip olmalarından ötürü Okey.
Mesela sanjinin luffynin mizacı bu olabilir bu aldıkça azalan birşeyde değil.

Usoopun şey olması lazımdı hani korkak ve hiç yuzlesemeyen biri. O zaman korkusu devam etse mantıklı olurdu. Ama şimdi tam yüzleşiyor sonra farklı bir adada tekrar sıfırlanıyor o cesaret sönüyor . Çok gerçekçi değil. 3 kere kavgaya girse biri. 4.de hissetmez korkusunu

Usopp'un sorunu korkak olması olmadı hiçbir zaman. Usopp'un sorunu karakterinin oturamaması.

Geçen günlerde bununla ilgili düşündüm biraz.
Tayfadaki geri kalan herkesin çocukluğunda örnek alarak büyüyeceği bir anne ya da baba figürü ya da bir mentörü, hocası falan vardı. Evet hiçbirinin biyolojik ailesinde iş yoktu ama, Luffy Shanks'ı, Zoro Kyoshiro'yu, Nami Bellemere'yi, Sanji Zeff'i, Chopper Kureha'yı, Robin Clover'ı, Franky Tom'u ve Jinbe de Fisher Tiger'ı örnek alarak geliştirdiler karakterlerini. (Brook'un çocukluğunu bilmiyoruz o yüzden bu genellemeye katamıyorum.)

Usopp'un örnek alabileceği HİÇ KİMSE yoktu. İki yıl boyunca yanında eğitim gördüğü böcek adam da pek olgun bi tip değildi zaten.

Devlere aşırı derecede öykünmesi de zannediyorum ki aslında bunun eksikliğinden kaynaklanıyor. Başında öyle yıkılmaz bir baba ya da hoca hayal ediyor olmalı.

Belki şu Prens Loki'yle böyle bir ilişki geliştirebilirse 25 yıldan sonra ilk defa karakterinin oturduğunu görebiliriz.

Ki Usopp'tan korkaklığını yenmesini beklemiyorum. Cesur olmak korkak olmamak değildir, o korkuyu yönetebilmektir.

Yoksa Nami ya da Chopper da korkak. İkisinin de toplam hater sayısı Usopp'tan daha az.

2y sonrası dresroza'daki haki açması hariç geri planda kalmaya başladı usopp. Oda'da pek üstünde durmadı belkide bilerek elbaf'tan dolayı. Açtığı haki dahil sağlam birkaç power alıcak gibi. Dorry ve broggy'dende yardım isteyebilir güçlenmek için ya da seneryo gereği o kişi karşısına çıkacaktır. Elbaf'ta yasopp'a rahat kafa tutabilecek keskin nişancı illaki vardır. Sapan yerine silah daha iyi olabilir ancak kendisiyle özdeşleştiği için devam edebilir. Yinede vegapunk üretimi en sağlamından bir keskin nişancı silahı fena olmazdı.

Usopp konusunda Oda kararını vermiş, zamanı gelinceye kadar at gözlüğüyle işlemeye devam edecek karakteri belli.

Luffy'nin zıddı olduğu gibi benzerlikleri de var. En önemlisi Tanrı ve Savaşçı mevzusu. Bu yüzden Usopp Elbaf'ta kuduracak, zamanı geldi.

Usopp'a saldırı gücünü artıracak ve fiziksel yeteneklerini geliştirecek özel bir silah bekliyorum. Keskin nişancı yetenekleri zirveye oynar zaten o konuda sıkıntı yok.

Ussoptan bi b*k olmaz bu saatten sonra boşuna beklemeyin bişey tafanın en güçsüzü bi de nami ve chopperın bile altında

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık