Kadio-Bigmom nerede ya?
Kolay yemlenmiyoruz.Peh! İstediğim tepkiyi alamadım tekrardan aslan parçalarının yanına dönüyorum ben. :S Sabo-Luffy varken diğerleri gitsin kumda oynasın.
Olum görende Onepiece değil başka bir sey okuyoruz sanacak.Özel hayata girme şimdi orasını karıştırma kimseyi ilgilendirmez. Onu geçtim croco alabastayı niye istiyordu biliyor musun ? Harem hayatı için antik silah falan işin bahanesi
Sen öyle diyince şaşırdım baktım değillermiş Nami 20 Vivi 18 yaşında yakında prenses Vivi'yi evlendirirler büyük ihtimalle seride.
Ben ne takilacam lan Nami-Vivi diyenler takılsın.Benim aklım 2 sene öncede kalmış ama Vivi büyükmüş ya, kimle karıştırdım ben.
Yanlış oldu, takılın o zaman ne diyeyim. Benim tarzım değil.
Sen Croco ve İva dersin kesin. artık nasıl fantezilerin varsa?Olum görende Onepiece değil başka bir sey okuyoruz sanacak.
Ben ne takilacam lan Nami-Vivi diyenler takılsın.
Vega'nın araştırmasını kopyalamak yerine yepyeni buluşlar ile hayalini gerçekleştirmek isteyen bir sosyopat olduğundan. C.C'yi daha çok sevsem de Judge ve Vega ikilisinin yanında daha iyi 3. olurum@Chaos Bringer neden judge ?
Yav o kol zaten gitmişti çoktan. East Blue'da sahte kol vardı. Gerisi ketchap. ( @Historia )
Kolu şu an Mihawk işe dövüşüyor.
İşte seçim budur.Crocus ve Laboon ile kafa dinlemek de güzel olur aslında.
He he siz daha oralarda mısınız ya?Sen Croco ve İva dersin kesin. artık nasıl fantezilerin varsa?