Nami ve Vivi'ye katılarların amacı belli ama neyse...
İçinizde ki Sanji'yi dışa vurmayın bari.
Sanji gibi bir derdin olacak yani. Allah kolaylık versin.
Pek alakası yok. Karakterlerimiz uyuşmuyor Sanji ile. Niye hemen konuyu cinselliğe vurduğunuzu anlamadım. Belki ben homoseksüel bir bireyim?Nami ve Vivi'ye katılarların amacı belli ama neyse...
İyi de Sanji gibi derdin olacak demek o mu demek? Sanji sataşacağı için sen korurken sıkıntı çekeceksin diyorum. :/Pek alakası yok. Karakterlerimiz uyuşmuyor Sanji ile. Niye hemen konuyu cinselliğe vurduğunuzu anlamadım. Belki ben homoseksüel bir bireyim?
Ya Amaneden yeme beni, gayet cinselliğe vurdun. Cinsellik sebebiyle Nami ve Vivi'yi seçtiğimi iddia ettin. Onlar bana bakmaz bi kere. Sanji'ye bile bakmıyorlar, bana hiç bakmazlar. Ben güvenliklerinden endişe duyduğum için seçtim.İyi de Sanji gibi derdin olacak demek o mu demek? Sanji sataşacağı için sen korurken sıkıntı çekeceksin diyorum. :/
Sen güvenlik dedikten sonra konu kapandı benim için. Sanji deme sebebim de yukarıda yazıyor. :/Ya Amaneden yeme beni, gayet cinselliğe vurdun. Cinsellik sebebiyle Nami ve Vivi'yi seçtiğimi iddia ettin. Onlar bana bakmaz bi kere. Sanji'ye bile bakmıyorlar, bana hiç bakmazlar. Ben güvenliklerinden endişe duyduğum için seçtim.
Yalnız alakası yok bence.Şimdi şu seçeneklere bakıyorum da hepsi sıradan insanlar için sıkıntılı yerler.Hep bir savaş,baskın maruz kalma riskin var.Yanındakiler de seni harcayabilir.Nami ve Vivi'ye katılarların amacı belli ama neyse...