Editlediğim konu üzerine de fikrini belirtmeni talep ediyorum.Ayhan Işık daha karizma. Ama bu ayrı konu.
Editlediğim konu üzerine de fikrini belirtmeni talep ediyorum.Ayhan Işık daha karizma. Ama bu ayrı konu.
Şimdi Vivi zengin arkadaş oluyor ve aynı zamanda da güzel. Nami ise iyi içici. Yani Vivi ve Nami ile rakı sofrası kuracaksın. Nami, sarhoş Vivi ile uğraşırken hesap Vivi'nin hesabına yazılacak. Sen de lastik veya kılıç koklamak yerine mis gibi anason koklayacaksın. Pell falan da emrinde içkileri tazeler. Bu sebeple vermişlerdir. Ha bir diğer ihtimal de Kf erkeklerinin Kohza'dan yakışıklı olup Vivi'yi kapma ihtimallerinin olması.Editlediğim konu üzerine de fikrini belirtmeni talep ediyorum.
Ağlıyorum köşede.Şimdi Vivi zengin arkadaş oluyor ve aynı zamanda da güzel. Nami ise iyi içici. Yani Vivi ve Nami ile rakı sofrası kuracaksın. Nami, sarhoş Vivi ile uğraşırken hesap Vivi'nin hesabına yazılacak. Sen de lastik veya kılıç koklamak yerine mis gibi anason koklayacaksın. Pell falan da emrinde içkileri tazeler. Bu sebeple vermişlerdir. Ha bir diğer ihtimal de Kf erkeklerinin Kohza'dan yakışıklı olup Vivi'yi kapma ihtimallerinin olması.
Nası ney. Leydilerim dururken elin kazmalarını ne yapacağım?Nami ve Vivi diyen 19 kişi mi var? Ney?
Yanlış seçiminin sonucu işte. Shanks seni bir köşeye atar; içki için torba tutturur, dilendirir. Kendi kolunu daha kolay dilenebilmek için veren şarapçı sana neler yapmaz.Ağlıyorum köşede.
Leydilerinle ne yapacaksın?Nası ney. Leydilerim dururken elin kazmalarını ne yapacağım?
Yav o kol zaten gitmişti çoktan. East Blue'da sahte kol vardı. Gerisi ketchap. ( @Historia )Yanlış seçiminin sonucu işte. Shanks seni bir köşeye atar; içki için torba tutturur, dilendirir. Kendi kolunu daha kolay dilenebilmek için veren şarapçı sana neler yapmaz.
Konuda belirtildiği gibi aralarına üçüncü olarak girecek ve koruyucuları olacağım.Leydilerinle ne yapacaksın?
Sanji gibi bir derdin olacak yani. Allah kolaylık versin.Konuda belirtildiği gibi aralarına üçüncü olarak girecek ve koruyucuları olacağım.