Tercihlerimiz aynı zaten Reydın san. Ama bu kadar açık sözlü olmanı beklemiyordum :dİrkek adam tercihidir bu İnari-kun.
Tercihlerimiz aynı zaten Reydın san. Ama bu kadar açık sözlü olmanı beklemiyordum :dİrkek adam tercihidir bu İnari-kun.
Bir insan başka hangi sebeple Nami-Vivi ikilisini seçer? Kandırmayalım birbirimizi net olalım.Tercihlerimiz aynı zaten Reydın san. Ama bu kadar açık sözlü olmanı beklemiyordum :d
7/24 o ikiliye dayanılmaz :d günlere yaymak lazım fmgkfkdkdkBir insan başka hangi sebeple Nami-Vivi ikilisini seçer? Kandırmayalım birbirimizi net olalım.
Şaka bir yana bu kızlarımız gitsin kumda oynasınlar. Luffy-Sabo ile ömür boyu sürecek kardeşlik varken küçük iç güdüsel zevklerin zerre önemi yoktur.7/24 o ikiliye dayanılmaz :d günlere yaymak lazım fmgkfkdkdk
@Raiden önce söyledi 3lü doldu robinin yanı kaldı sana. O da kaldıysa artık.Allah şükür sağlıklı bir beyefendi olduğumdan Nami - Vivi tabii ki
İlim irfan için.Bir insan başka hangi sebeple Nami-Vivi ikilisini seçer? Kandırmayalım birbirimizi net olalım.
Nami'den rotacılık dışında ne öğrencen olm? Robin olsa neyseİlim irfan için.