Daha yeni eklettirdim.Attım attım da Sabo Luffy'nin oyları düşürmüş. :/ Neyse biz bize yeteriz ya kalanlar gidip kumda oynasın.
Git bi temiz hava al gel.Ben yapacaktım ya neyse :/ Zoro Sanji ile Ace Marco arasında kaldım :/
Yapmayı öğrendimBen yapacaktım ya neyse :/ Zoro Sanji ile Ace Marco arasında kaldım :/
Sen anlamazsınDaha yeni eklettirdim.
Git bi temiz hava al gel.
Marco'nun değişik bir çekiciliği var ya :/ Sadece meyve değil olgun ve güçlü olan nadir karakterlerden. Bu sahne yeter sevmek için.Yapmayı öğrendim
Al benden de o kadar ama meyveleri için Ace - Marco dedim.
Evet anlamadım.Sen anlamazsın
Döşünde de kıl olsun mu?Marco'nun değişik bir çekiciliği var ya :/ Sadece meyve değil olgun ve güçlü olan nadir karakterlerden.
Şimdi onlara rakip olarak Nami ve Vivi geldi . Belki amirale vuramazlar ama; amiraller de onlara vuramaz.Sen anlamazsın
Marco'nun değişik bir çekiciliği var ya :/ Sadece meyve değil olgun ve güçlü olan nadir karakterlerden. Bu sahne yeter sevmek için.
Dragon'u satıyoruz. Iva'yla ne yapayım ben? Kuma da bedava havayolu şirketi. :/Aslında ben gayet sakinim mesela.
Ekle de bi oy verelim.
Dragon ve İvankova katalım seni.
Gözlerin bi an sonuna kadar açıldı diye düşünüyorum şu an. Nami fanısın ve Viviyi her daim översin, diğer prenseslere benzemiyor dersin falan.Nami ve Vivi mi? Yapma gözüm.