Fazla güçlüler, yonkoya suikaste gider üçüncü gidenLütfen listeye bu ikiliyi de dahil edin
Fazla güçlüler, yonkoya suikaste gider üçüncü giden
Birincil tercihleri yazarsam; diğerlerine yazık olur diye düşünmüştüm. Klişe onlar yahuZoro&Mihawk, hehehe. Liste olmamış tam.
Luffy ve çakma kardeş var, müthiş sahnelerle gördüğümüz hakiki ototo ikilisi Ace&Luffy yok. Luffy&Zoro ölüm ikilisi yok. Roger&Whitebeard, Shanks&Buggy, Doflamingo&Crocodile, Dragon&Ivankov gibi pek çok dehşet ikili yok
Ivankov? Yoksa... Heheheh.Dragon ve yanındaki herhangi biriyle olmak. Değişim ve devrim ülküsü, bana en çok uyan bu.
Ankete bunu da eklemelisin.
Hahaha Güldürdün beni...Ivankov? Yoksa... Heheheh.
Dragon'un yanına ekleyecek birini bulamadım. Farklı ırk daha güzel olur diye, balık adamı düşündüm ama pek sağlıklı gelmedi. Var mı aklında olan bir partner?Dragon ve yanındaki herhangi biriyle olmak. Değişim ve devrim ülküsü, bana en çok uyan bu.
Ankete bunu da eklemelisin.
Diğer devrimcilerden biri olabilir. Senin düşüncen nasıldır sana uyarmı bilmem ama Ivamkov dan daha iyi bir isim aklıma gelmiyor. Bu arada Robin de olabilir. Hem Robin dragona aşıkDragon'un yanına ekleyecek birini bulamadım. Farklı ırk daha güzel olur diye, balık adamı düşündüm ama pek sağlıklı gelmedi. Var mı aklında olan bir partner?