Sanki Sanji ateşsiz, peh!Zoro fanlarını ateşlidir. Mangakanın vermediği ateş fanlarındadır. Böyle de adaletlidirler.
Sanji fanlarının dili keskindir. Eksik bırakmazlar Sanji'yi.
Bu arada Luffy-Sabo olsa şıklarda güzel olurdu.
Sanki Sanji ateşsiz, peh!Zoro fanlarını ateşlidir. Mangakanın vermediği ateş fanlarındadır. Böyle de adaletlidirler.
Ekleyebilirdim de, Sabo'ya ısınamadım. Kasıntı ve mangaka dejavu yaşattı. Eğlence anlayışı değişik. Ama dediğim gibi ekleyebilirdim de.Sanki Sanji ateşsiz, peh!
Bu arada Luffy-Sabo olsa şıklarda güzel olurdu.
Yine ekle.Ekleyebilirdim de, Sabo'ya ısınamadım. Kasıntı ve mangaka dejavu yaşattı. Eğlence anlayışı değişik. Ama dediğim gibi ekleyebilirdim de.
İki Sanji övüyoruz yemediğimiz laf kalmıyor. Dilimiz keskin de olsa müsebbibi karşı tarafZoro fanlarını ateşlidir. Mangakanın vermediği ateş fanlarındadır. Böyle de adaletlidirler.
Çoluk çocuğu karıştırmayalım şimdi bu meseleye, Lucy diye bağıranlar çıkar falan.@Shakan @Sakata Gintoki
Aslında güzel kılıç ustası diye bahsedilen kız Rebecca olabilir. Oda'nın önceden verdiği tüyolardan biriydi herhalde. Hem güzel hem kılıç ustası hem de bir bölümde Luffy'ye yemek vermişti ya et kısmı da orası olabilir. Erza işin şakası tabii ama o kız bence Rebecca.
Anlayamadım? Lucy derken bizim Luffy mi?Çoluk çocuğu karıştırmayalım şimdi bu meseleye, Lucy diye bağıranlar çıkar falan.
Sana da espri yapamayacaksam, ölmüş buralar.İki Sanji övüyoruz yemediğimiz laf kalmıyor. Dilimiz keskin de olsa müsebbibi karşı taraf
Çoluk çocuk Rebecca, Lucy de onun iki lafından biri işte.Anlayamadım? Lucy derken bizim Luffy mi?