Senin mantığınla öyle olmuş olması lazım diyorum.Nerde meydan okumuş?
Senin mantığınla öyle olmuş olması lazım diyorum.Nerde meydan okumuş?
Nerde , kim tarafından dendi?Queen mefta olursa bu boşluğuda Drake doldurur dendi
Shanks dediğin adam ilk çizilen yonko Op'da.Beckman da ilk çizilen sağ kol.Aokiji ilk gözüken amiral.Bu adamların hepsi sınıflarının en zayıfları mı Sonradan çıkan daha güçlüdür diye bir şey yok aynı klasmanda olan karakterler için.Ortaya çizdiği de bu adam zaten.Bakalım Who çıkarsa ortaya çizdiği adam en güçlüdür savı kuvvetlenir opde....
Bu bölüm Kaido'nun karşısına sırtları dönük çizmiş ya onu diyorum ben.Shanks dediğin adam ilk çizilen yonko Op'da.Beckman da ilk çizilen sağ kol.Aokiji ilk gözüken amiral.Bu adamların hepsi sınıflarının en zayıfları mı Sonradan çıkan daha güçlüdür diye bir şey yok aynı klasmanda olan karakterler için.
Onlar içinde farketmez.Kınların içinde ortada Kinemon duruyor.Onun en güçlü olma ihtimali var mıBu bölüm Kaido'nun karşısına sırtları dönük çizmiş ya onu diyorum ben.
Ne demek istediğini hala anlamadım. Ayrıca ben bir mantık kurmadım, tahmin ettim. Bunda da ısrarlı değilim, tutmaz yani muhtemelen. Varsa senin mantıklı çıkarımların, okuyalım?Senin mantığınla öyle olmuş olması lazım diyorum.