Kardeş suç senin Arthur konu banı demiştimKonu uçmuş.
Kardeş suç senin Arthur konu banı demiştimKonu uçmuş.
Bir grubun içindeki sapkınlar durumu istismar edebilir diye üzülmüyor, bir grubun tamamını insan yerine koymayıp, onlar hak kazanacak diye üzülüyor.Çocuklara üzüldüm demesi niye kötü oluyor, hepimiz dini sapkınların elindeki çocuklara üzülmüyor muyuz.
Yakın arkadaşlarımdan birinin sapkın olduğunu öğrendim sayende teşekkürler.Benim alındığım kırıldığım bir şey olmadı. Sen konuyu sahsilestirmeye çalışıyorsun. Karşımdaki Müslüman Arap'lardan örnek vereyim. Oysa tartıştığımız konu o değil. Ben biseksullere sapkın diyorum. Hem erkek hem kadından hoşlanma diye saçma bir şey yok.
Bunu neye dayanarak söylüyorsun, bunu söyleyebilmen için bir takım veriler ve gözlemlemelere sahip olmasın. Mesajını açabilir misin ?Hem erkek hem kadından hoşlanma diye saçma bir şey yok.
Karışan yok zaten.İnsanların yatak odasına karışmak sıkıntı. Yönelimler değil
straight iliskilerden cok daha saglikli yetistireceklerini dusunuyorum btw. lgbt bireyler ebeveynlerinden ve cevresinden gordukleri baskinin farkinda. cogunlugu iyi bir ebeveyn nasil olunur sorumluluklari nedir cok iyi biliyor. cevremde de bunu goruyorum.Çocuklara üzülmekten başka bir şey yapamayacağız o zaman.
Büyük bi mesele değildi zaten diğer sözlerin yanında iki taraf için de masum bir cümleydi o. Fikrimiz ne olursa olsun çocuk istismarına üzülüyoruz kimden kaynaklandığı önemli değil.Bir grubun içindeki sapkınlar durumu istismar edebilir diye üzülmüyor, bir grubun tamamını insan yerine koymayıp, onlar hak kazanacak diye üzülüyor.
- Millennium Wizard'ın kalbinin katiliNasıl böyle kırıcı yorumlar yapabiliyor bazı insanlar şaşırıyorum gerçekten. Size farklı geleni kötülemeye ne kadar meraklısınız.
Konudaki en güzel sohbeti ben başlatmıştım. Birkaç sayfa ne güzel tartışmıştık. Bir gittim geldim herkes çok sinirliKardeş suç senin Arthur konu banı demiştim