@Tiksav Lee 'yi mi dövüyoz şimdi? Rantanrarara'dan hızlıca vaz mı geçtik?
Dediklerimi okusalar anlaşacağız bence .d@Tiksav Lee 'yi mi dövüyoz şimdi? Rantanrarara'dan hızlıca vaz mı geçtik?
Sen, homo olarak tanımlamışsın zaten, tartışmada olduğundan dolayı adını paklamak için dedim ben onu :TGaliba Nie Li çok da emin olmamakla birlikte hadsizce tahminim için üzgünlüğümü de belirterek heteroseksüel olabileceğini ifade etmek isterim.
Tüketmeyi tercih etmezsin. Ispanağın varlığını ahlâki olarak yanlış mı kılıyor senin şahsi hislerin? Orada neden bahsetmek istediğim açık.ben ıspanağın varlığından rahatsız olmuyorum fakat kokusunu ve yemesini sevmiyorum. her yemeğe konulması hoşuma gitmiyor. bu kabullenme mantığı nalaka ki
Yoo onlarında ayarı kaçarsa onlardan da rahatsız oluyorum. Spartacus dizisi mesela bu adamlar sevişmeye ayırdığı zamanın yarısını dizide antremana harcasalardı Romayı dize getirirlerdi. Ben bazı güzel dizilere Family Friendly butonunun oluşturulması taraftarıyım sadeceEşcinsellerin varlığından rahatsız olmayan biri bundan da rahatsız olmamalı. Ha gay sahne, ha hetero sahne. Ne fark ediyor?
İlk sayfalar çok güzel. Estetiklik üzerine tartışıyordukAman tanrım 2 sayfa ne konuşulmuş okuyayım dedim, biri eşcinsellerin Allah belasını versin temalı bir şey yazmış biri eşcinselliğe hastalık demiş. İlk sayfalara insem neler görürüm acaba.
Tiksav, bu zamana kadar hetero ilişkiler konusunda bir kez bile göze sokuyorlar demediysen buna da deme. Medyada gösterilen eşcinsel ilişkilerin toplama oranı, emin ol eşcinsellerin toplumdaki oranından azdır.@Berkay @Mr. Darkside Eşcinsel ilişkiler neden filmlerde var iğrenç öğk yhaa demiyorum. Bir eşcinsel de hetero bir sevişme sahnesinde iğrenebilir ayrıca mesele bu değil yani. Ben kendim iğreniyorum da demiyorum.
Toplumu bir şeye hazırlamadın her yerde göze sokmak aptalca diyorum anlaşabildik mi ? :d
Heteroseksüel ilişki toplumda tartışılan bir şey mi de ikisini aynı zemine koyuyorsun asdfksşkshTiksav, bu zamana kadar hetero ilişkiler konusunda bir kez bile göze sokuyorlar demediysen buna da deme.