Sadece kadının değil..Kutusundan yeni çıkarılmış ekran kartı kokusu da fazlasıyla erotik geliyor.yani sen kadının erotik olmayan aktivitelerine bakıp haz alıyorsun :s
Sadece kadının değil..Kutusundan yeni çıkarılmış ekran kartı kokusu da fazlasıyla erotik geliyor.yani sen kadının erotik olmayan aktivitelerine bakıp haz alıyorsun :s
Onun belli bir kesimi samimi bulmama hakkı olduğu gibi senin de onu samimi bulmama hakkın var. Diğer dediğine gelirsek, @Aang ve @Tiksav Lee gibi gayet güzel tartışanlar oldu. Kimse bir şey söylemedi. Görüş bildirme ayağına nefret suçu işleyenlerin tepki görmemesini mi istiyorsun, onu anlamadım?%98 erkek olan forumda erkekler bu konuda samimi değilsiniz demek ne kadar samimi? Konuyu açan arkadaş üstüne alınmasın ama o zaman kızlar soruyora gideceksiniz. Durduk yere görüş bildirenler itham edilip bir de üstüne ekstra duyar kasacaksınız diye zan altında bırakıyorsunuz. Niyet okuyacaksanız konu açmak için yanlış forum seçtiniz.
Bilemiyorum ama ne demek istediğimi anladınız, burada erkekler yazmasın ya da yazanların niyeti belli, yani ne yapalım? Siz duyarlı olacaksınız diye aman yanlış anlaşılmayalım dedikçe ekstra üste çıkıp suçlayan kesime ne yapalım. İnsanlar önce ya ben transfobik değilim diye belirtip sonra mı yorum yapsınlar. Bu kadar duyar fazla, deprem vb her konuda fikir belirtmek için üste makale okuyup uzman olmaya gerek yok. Diğer konularda siz uzman değilsiniz samimi değilsiniz ne kadar makale okudun diye yargılayan yok.kizlarsoruyorda da erkek nufusu agirliktadir muhtemelen
Mantık kurmanın ve niyet aramanın hakla ne alakası var?Onun belli bir kesimi samimi bulmama hakkı olduğu gibi senin de onu samimi bulmama hakkın var. Diğer dediğine gelirsek, @Aang ve @Tiksav Lee gibi gayet güzel tartışanlar oldu. Kimse bir şey söylemedi. Görüş bildirme ayağına nefret suçu işleyenlerin tepki görmemesini mi istiyorsun, onu anlamadım?
Kim nefret suçu işledi ben yorumları görmediğim bir zamanda banlananlar hakaret edenler mi oldu? Nefret nerede tam olarak ben gözümden mi kaçırdım?Onun belli bir kesimi samimi bulmama hakkı olduğu gibi senin de onu samimi bulmama hakkın var. Diğer dediğine gelirsek, @Aang ve @Tiksav Lee gibi gayet güzel tartışanlar oldu. Kimse bir şey söylemedi. Görüş bildirme ayağına nefret suçu işleyenlerin tepki görmemesini mi istiyorsun, onu anlamadım?
Yapılanın aynısını başka değerlere uyarlasam ban yerim. Sizin gözünüze batmıyor.Kim nefret suçu işledi ben yorumları görmediğim bir zamanda banlananlar hakaret edenler mi oldu? Nefret nerede tam olarak ben gözümden mi kaçırdım?
uyarla.Yapılanın aynısını başka değerlere uyarlasam ban yerim. Sizin gözünüze batmıyor.
Müslüman görünümlü kâfir, sonradan dönme İbrahim'in peygamber olarak dayatılması beni rahatsız ediyor mesela.uyarla.
Kuranda peygamber değil mi? İslamın aşrtı da Kur'an ın değiştirilmeden geldiğinin kabulü değil mi? artı bunun bahsi ban sebebi mi?radan dönme İbrahim'in peygamber olarak dayatılması beni r