kadınların en büyük düsmanı kadınlar değil mi abi yine bu muhabbette bize girdi .Kanzie ben yarı çıplak adamlardan ziyade kadınların birbirini dövmesini izlemek isterdim.
kadınların en büyük düsmanı kadınlar değil mi abi yine bu muhabbette bize girdi .Kanzie ben yarı çıplak adamlardan ziyade kadınların birbirini dövmesini izlemek isterdim.
zıt görüşte prof yok. alıyorlar profluklarını.espirisine söyledim biraz. ayrıca bir profesörün bu konu hakkındaki görüşü de bir şeyi ispatlamaz, zıt görüşte milyon tane profesörde vardır..
%98 erkek olan forumda erkekler bu konuda samimi değilsiniz demek ne kadar samimi? Konuyu açan arkadaş üstüne alınmasın ama o zaman kızlar soruyora gideceksiniz. Durduk yere görüş bildirenler itham edilip bir de üstüne ekstra duyar kasacaksınız diye zan altında bırakıyorsunuz. Niyet okuyacaksanız konu açmak için yanlış forum seçtiniz.Datte konudaki yorumların yarısının niyetinin transfobikliğini savunmak olduğu aşikâr zaten, bunu sen de görebiliyorsun. Arkadaşın hitap ettiği kitle sen değilsin.
Safsata yaptığımı kendi yorumumda belirtmişim zaten.espirisine söyledim biraz. ayrıca bir profesörün bu konu hakkındaki görüşü de bir şeyi ispatlamaz, zıt görüşte milyon tane profesörde vardır..
kizlarsoruyorda da erkek nufusu agirliktadir muhtemelen%98 erkek olan forumda erkekler bu konuda samimi değilsiniz demek ne kadar samimi? Konuyu açan arkadaş üstüne alınmasın ama o zaman kızlar soruyora gideceksiniz. Durduk yere görüş bildirenler itham edilip bir de üstüne ekstra duyar kasacaksınız diye zan altında bırakıyorsunuz. Niyet okuyacaksanız konu açmak için yanlış forum seçtiniz.
Hayır, onları hırslı görmek beni yükseltiyor..kadınların acı çekmesinden hoşlanıyorsun yani...
ya olmsdafiasdjfHaşa! İslami şartlara uygun fayt. Erkek nipple'ı görmek yok. Deve üzerine kıyasıya dövüş.
Kadınların en büyük düşmanı erkeklerdir ya. Diğeri fazla romantik bir söylem:skadınların en büyük düsmanı kadınlar değil mi abi yine bu muhabbette bize girdi .
yani sen kadının erotik olmayan aktivitelerine bakıp haz alıyorsun :sHayır, onları hırslı görmek beni yükseltiyor..
ya olmsdafiasdjf
deve güreşi zevklidir he bu arada.
Kadınların en büyük düşmanı erkeklerdir ya. Diğeri fazla romantik bir söylem:s
Bunu yazarken kaç saniye düşündün?Senle ben boks maçına çıksak katil olabilirim ben, sen kadın mı oluyorsun yani?