He ya. Oden mafyalarla oynuyordu. Haklısın.Bu seride 13 yaşında neler neler yapanlar var.
Ama uyarayım Law o esnada ömrünün uzatmalarındaydı. Çok ağır travmalar geçirmiş bir haldeydi ve Oden'in aksine o 6 yaşındayken genelevlerde dolanmıyordu.
He ya. Oden mafyalarla oynuyordu. Haklısın.Bu seride 13 yaşında neler neler yapanlar var.
Meyveyi nasıl kullanacağını bilmiyordu. Tek söylenen Room'un açılarak içinde güç hissettiği. Sonra da ameliyat etti.Meyve gücü sayesinde hastalığı vücudundan at gitsin basit iş. Nane limon kaynatmaktan farkı yok.
Benim o.Trao kunu bulamadım lan ajdhdhshshshshsg
Ya öfff değiştirmeyecektin o nick i :XBenim o.
O kadar adam için Law i hain çıkartırsa adilik yapmış olur Oda, ha zaten adi de neyse..hain çıkma şansı yok beyler yapmayın.. bu adam sevgi nedir dostluk nedir (corazon) bilen bir adam bu adam hain çıkarsa seriyi bırakırım okadar iddaalıyım..
Corazon hain ise, Cora'nın yetiştirdiği Law neden hain olmasın kiO kadar adam için Law i hain çıkartırsa adilik yapmış olur Oda, ha zaten adi de neyse..
Çıkarsa seri için çok harika bir hareket olur bence. Luffy hiç doğru düzgün bir ihanet tafı almadı. Şimdi o kadar güvendiği, tayfasına denk gördüğü biri hain çıkarsa Luffy'nin vereceği tepkileri merak ediyorum.O kadar adam için Law i hain çıkartırsa adilik yapmış olur Oda, ha zaten adi de neyse..