Vasıfsız 5 milyarlık meyveyi kullanamıyor.Hayret hiçbir şey yazmamışım bu konuya. Fena karakter değil de o meyveyle aşırı derecede güçleneceğini düşünmüyorum nedense.
Vasıfsız 5 milyarlık meyveyi kullanamıyor.Hayret hiçbir şey yazmamışım bu konuya. Fena karakter değil de o meyveyle aşırı derecede güçleneceğini düşünmüyorum nedense.
Yeni WB olacaksa farklı şeyler yapmalı. Ana karakter meyvesi performansı beklemiyorum zaten de daha üst düzey şeyler bekliyorum o meyveden.Vasıfsız 5 milyarlık meyveyi kullanamıyor.
Law zeki adam. Yapar bir şeyler.Yeni WB olacaksa farklı şeyler yapmalı. Ana karakter meyvesi performansı beklemiyorum zaten de daha üst düzey şeyler bekliyorum o meyveden.
He ya 13 yaşında ömrünün uzatmalarıbda kimsenin tedavi edemediği hastalığı iyileştiriyor meyveyle ama kullanamıyor.Vasıfsız 5 milyarlık meyveyi kullanamıyor.
Anca üfürükçü hoca efendi olur.O meyveyi Chopper alsa şu an hastalık kalmazdı. Yonko ödülü seviyesindeki meyveyi al, üstüne doktorluk için en iyi meyve olsun bu. Ailenden de eğitim al. İnsnalık için bir şey yapma. Luffy ve Chopper olmasa Punk Hazard'taki çocukları tedavi bile etmeyecekti. :/ Bu etik değerler olduğu sürece anca kırık çıkıkçı olur.
Olur mu ya.Law artık bir polyana.Tayfadan.O meyveyi Chopper alsa şu an hastalık kalmazdı. Yonko ödülü seviyesindeki meyveyi al, üstüne doktorluk için en iyi meyve olsun bu. Ailenden de eğitim al. İnsnalık için bir şey yapma. Luffy ve Chopper olmasa Punk Hazard'taki çocukları tedavi bile etmeyecekti. :/ Bu etik değerler olduğu sürece anca kırık çıkıkçı olur.
Geç bunları geç... Adam içinden Akainu geçmiş Luffy'i hayata döndürmüş sen hala haterlık peşindesin. Üzerine Law fanlarını salayım da gör sen...O meyveyi Chopper alsa şu an hastalık kalmazdı. Yonko ödülü seviyesindeki meyveyi al, üstüne doktorluk için en iyi meyve olsun bu. Ailenden de eğitim al. İnsnalık için bir şey yapma. Luffy ve Chopper olmasa Punk Hazard'taki çocukları tedavi bile etmeyecekti. :/ Bu etik değerler olduğu sürece anca kırık çıkıkçı olur.