neydi adı Fubuki miydi?Ne güzel avatar.
neydi adı Fubuki miydi?Ne güzel avatar.
Yapmaz da keşke yapsa.Yok yav yapmaz aman sanki yapsa okuyucu çok şaşıracak :X
Bu daha şık durdu.Ya öfff değiştirmeyecektin o nick i :X
hain çıkma şansı yok beyler yapmayın.. bu adam sevgi nedir dostluk nedir (corazon) bilen bir adam bu adam hain çıkarsa seriyi bırakırım okadar iddaalıyım..
İsterse yapsın. Banko Robin olayına döner. Luffy insan sarrafı. "Law iyi biri" dedi iki kere, tamamdır.O kadar adam için Law i hain çıkartırsa adilik yapmış olur Oda, ha zaten adi de neyse..
Hain Roci'yi abisi olarak gören birisi her an her şeyi yapabilir. Roci'nin Dof'a yaptığı gibi Denizcilere satar Luffy'yi. Belli olmaz. Ahaha.İsterse yapsın. Banko Robin olayına döner. Luffy insan sarrafı. "Law iyi biri" dedi iki kere, tamamdır.
Yorumun tam öpülesi ama bir yanda Doffy sama var. Bir yanda Law ne saçma işlerin içine düştüm yav ha ama Roci hain net.Hain Roci'yi abisi olarak gören birisi her an her şeyi yapabilir. Roci'nin Dof'a yaptığı gibi Denizcilere satar Luffy'yi. Belli olmaz. Ahaha.
Hain Roci kelimesini asla kabul etmiyorum. Law'ın yaşaması için yaşamından vazgeçen adam gibi adamdır. Roci seriye yaşam bağışladı.Hain Roci'yi abisi olarak gören birisi her an her şeyi yapabilir. Roci'nin Dof'a yaptığı gibi Denizcilere satar Luffy'yi. Belli olmaz. Ahaha.
Oda Luffy'ye saçma bir sebeple ihanet ettirirse Law'a karşı sevgin azalır mı?Hain Roci kelimesini asla kabul etmiyorum. Law'ın yaşaması için yaşamından vazgeçen adam gibi adamdır. Roci seriye yaşam bağışladı.
Senle bir şeyler için iddiaya girip nickini veya parantez içini Hain Roci yapmak lazım.Ne boş muhabbetler.
Şu forumun ana sayfasına bir sözlük koysak da millet "hain" kelimesinin ne anlama geldiğini öğrense.
Hayır tanımla uyuşsa yanmayacağım da hani. Doflamingo ta mangadan buraya kadar uzatmış manipülasyonlarını.