Aynen daha güçlülerini hak ediyor.Zoro yakışmamış buraya.
Aynen daha güçlülerini hak ediyor.Zoro yakışmamış buraya.
Senin için demedim Mangada Law Room ile hem Vergo'yu hem SAD'ı ikiye ayırdığında herkes "Mihawk'a rakip yapılmış en iyi kılıç saldırı" dedi ama çok yanlış bir yorum bu çünkü Law Room açmadan Full haki Vergo ve SAD'ı ikiye ayıramaz. Orada yaptığı şey Kılıç saldırısı değil Meyve saldırısı bunu açıklamak istedim sadece.akagami
Öyle zaten ben kılıç ustası demedim ki adama
Eee o zaman? Zoro bunun kılıcını durdursa bile, kesilme ihtimali hala var. Smoker'ın kesilmeme olayını, Zoro'ya uyarlayamazsın. Ayrıca o yıldırım saldırısına Haki ekleniyor mu, bilmiyoruz. Logia'ya işler mi, onu da bilmiyoruz. Sen sadece kafanda öyle kurmuşsun, ona göre konuşuyorsun.ben zaten demişim lawın kesmesini durduruyor diye. kılıcını durdurmaktan kastım o kesmeyi durdurmak yani. Ki law vergoyu keserken de kesmeden sonra o slashı devam edip adayı kesiyor. Bunun farkındayım zaten ben. sen niye resim koydun ben onu anlamadım. Bana göre kesme saldırısı sonucu jutte gelince saldırının yönü değişmiş sana göre saldırı aynı hizada devam etmiş. Fark etmez senin dediğin gibi olsun burası. Yani senin dediğin gibi bir anlamamazlık söz konusu değil. Ben zaten lawın kılıcını neşter gibi kullandığının farkındayım ve meyvesi ile kombine olduğunun da. Sen smokanın yakalanamayacağını söylemişsin. Valla kalbini bıraktı adama pek ala kafasından yakalayıp yıldırımı dayayabilirdi. Yıldırım yiyen adam da bir duraksar dimi. Bu aşamadan sonra meyve yeteneği olmadan kesebilirdi law. E bu kesme de bildiğin kesik olurdu. Ama bunlar olmadı. Niye olmadı dersek lawın beceriksizliği derim. Kalbine dokunduğun adamı pek ala göğsünden tutup yıldırımı da çakabilirsin. Ha smokayı indirmeye yeter mi? yetmez ama kesmelik fırsat yaratır.
Tersini düşünerek söylemiştim ama o da olur heralde görüşlere saygı duyarım. :/Aynen daha güçlülerini hak ediyor.
İşte Buggy'den başlaması lazım diyor arkadaş sanırım.Shichibukai seviyesi ne? bugy de lord crocodilde lord mihavkta lord?
Yalnız Smoker Law'ın vergoyu 5 dakikadan kısa sürede yeneceğinden nasıl emin oldu ki ? Ola ki law tek atamayıp uzun uzun dövüşmek zorunda kalsaydı gaz yine dolacaktı. Hatta yenilebilirdi bir ihtimal. Smoker bunları nasıl bilebilir ki?Ne kadar güzel bir mantık kurmuşsun öyle. Odaya zehirli gaz dolmasına beş dakika kalmış, sen de Vergo gibi demir kütlesinin beş dakikadan daha kısa sürede tekme tokat dövülebileceğini söylüyorsun. Hem de kendisine yakın güçte olan bir adam tarafından. İyiyimiş.
Buggy yendi daha önce Zoro'yu ayar vererek. Zoro'nun Buggy'i yendiğini görmedik. O yüzden Buggy>Zoro şimdilik. Hakiyse haki Buggy'de öğrenmiştir MF'de oturmamış haki meselesi ondanmış yaa ne sandın?