O balığı bi' de Luffy tekliyormuydu sonra?Harbiden, 750 bölümlük seride, o kadar kılıç ustası, cart curt var, ama uzuv kaybeden kimse yok. :/ Shanks balığa, Jozu da buza kaptırıyor kolu. :/ Zoro + Mihawk + Shiryu + Vista + Tashigi + Issho + Shanks + Rayleigh +... < BALIK.
Hacı naptın Law denen adam en baba Koramirallerden olan ve yıllardır Haki kullanan Vergoyu aşmış bizim sümüklüler daha haki uyandıralı 2 yıl olmadı.Haki konusunda hem fikiriz sen beni anlamamışsın dostum ben zoronun hakisinin lawınkinden daha az bi seviye olduğuna ihtimal dahi vermiyorum. Lawın ki meyve gücü seri ilerledikçe göreceğiz meyve gücü ilk baştaki etkinliği azalacak ne kadar hakin varsa o kadar güçlü olacan.
Mihawk ile yaptığı düello dünyada yankılanan adam, kolunu balığa kaptırıyor, 17 yaşındaki çöp bile denemeyecek velet, o balığı tekliyor falan. Bu hikayeyi okudukça üzülüyorum yeminle.O balığı bi' de Luffy tekliyormuydu sonra?
akagami
Kardeşim Zoro teknik açısından en iyi kılıç ustaların biridir ona lafım yok ama şimdi meyvesini kullanmasa lafı ne demek abi anlamıyorum Shanks Mihawk olayı gibi oluyor.
Benim kişisel fikrim Zoro'nun Law'ı yenemeyeceği.Evet çok haklısın law meyve kulanıcısı.. Ama gördük ki eğer roomun içinde belli bi hızdaysan lawı yenebilme ihtimalin var asıl mesele zoro o hızdamı yoksa değil mi?