He askerlerine yağmurda ıslansınlar diye armament basıyordur, salak ya hani ? Tamam fikrim bu benim de anlayalım ama tutup hakisi illa bitmiştir demek nasıl bir kafa ?Söyleyecek bir şeyin yoksa neden bir şey yazıyorsun be kırmızı terörüm. Bu durum kimseye inandıracağım bir durum değil, Açıyorsun manga 785i bir güzel okuyorsun, ardından hakisi bitmiş Luffynin hala g2 ile dövüşebildiğini görüyorsun Kocanadan sonra. Sonra alıyorsun aa, armament bitse bile kendini toplayana kadar dövüşebiliyormuşsun, bak tam o noktada sarı bir lamba yanıyor kafada, o lamba önemli.
Askerlerine armament basıyordu.
Adam capcanlı duruyor ve hakisinin bitip bitmemesi sadece olayın mantıksızlığına uydurduğunuz bir bahane. Neyse bu tartışmadan da bir ilerleme çıkmayacak.
Şimdi sıkıntı Kırakerde falan değil, sıkıntı adamın yenilmek zorunda olmasında. Manga işin bu kısmını da Luffy'e yüklemek istemediğinden böyle durumlarla karşılaşıyoruz.Hiç 11 saat boyunca süren bir kahvaltı görmemiştim.Luffy ve cracker bunu başardılar iyi oturdular sofraya yalnız.11 saat dövüşmüşsün sözde ama 11 saat öncesinden hiç farkı yok arkadaşların darbe alma konusunda.Bizde buna dövüş diyoruz yada doğrusu mangaka öyle yediriyor.Ace ve jinbei de böyle dövüşüyordu ama başlangıçtaki halleriyle saatler sonrası ortada.Dövüş falan olmadı yapılan tek şey meyve güçleriyle yapılan gerilla savaşıydı.O kadar sayı avantajıyla askerle Luffy'i sıkıştırıp işini bitiremiyorsa zaten krakerde bir sorun var demektir.Ve evet ben sorunu biliyorum ezik olmak.Özellikle mantalite açısından.Kendi konumunda güçlü olabilir ama luffy için tamamen yetersizdi.O kadar askerle birşey yapamıyorsan saldırıya geçemeyip savunmada kalıyorsan zaten Luffy baştan galibiyetini ilan etmiş demektir.
Önce adamın meyvesi iki kuruşluk oluyor, sonra meyvesi rakibe enerji kaynağı artı moda girmesi için yeterlilik sağlıyor. Kıraker'in ben darbe almam gibi tuhaf bir saplantısı olaya ekleniyor ve en sonunda bomba patlıyor. Rakip yeni bir moda girmişken Kıraker o darbe almamak için 11 saat boyunca asker yediren adam boduslama dalış yapıyor üstelik haki kullanmadan.
Neyse geç oldu yatayım, Kıraker ve Dof vsleri üzerine tartışma yapınca kendimi tuhaf hissediyorum