Zırhı sorun zaten. Dayanıklılıktan kastım o.Craker'in bedenine ulaşırsa is biter. Dayanikli degil bence
Zırhı sorun zaten. Dayanıklılıktan kastım o.Craker'in bedenine ulaşırsa is biter. Dayanikli degil bence
Yahu hepsi darbeden kaçınma üzerine çalışmışlar.Smoothie de kesin öyledir.En büyük maharetleri bu bir şekilde engelliyorlar.Onun dışında laf var hareket var ama sonuca ulaştıracak icraat yok ikisinde de.Yakında Kata da patlar bu kardeşi gibi. Law'ın meyve çok avantajlı zaten, doğal savunması var. Oda içinde yenilmez bir nevi.
+1 Cracker darbe almamak için kukladan çıkmıyor, Katakuri de aynı amaçla geleceği görmeye başlamış. Geçmişlerinde sağlam dayak yemiş olabilirler aslında bir daha aynı şeyle karşılaşmamak için kastıkça kasmışlar.Yahu hepsi darbeden kaçınma üzerine çalışmışlar.Smoothie de kesin öyledir.En büyük maharetleri bu bir şekilde engelliyorlar.Onun dışında laf var hareket var ama sonuca ulaştıracak icraat yok ikisinde de.
Ben de onu düşündüm de Law'ın meyvesi sayesinde bu olayı halledebilir gibi. Eğer aşamazsa o olayı Craker alır ama bana nedense Law bir komutan edecek seviyede gelmiyor.Zırhı sorun zaten. Dayanıklılıktan kastım o.
2017'nin en iyi haterıydın bana göre. Bu seneye de iddialı başladınÖyle bir şey hatırlamıyorum ben ama varsada bi 100 yıl falan kısaltaydı eyiydi.Poşet dediğin doğada zor kayboluyor zaten erken başlamak lazım :/
Nasıl kurtuluş yok? Yanında su tankıyla gezsin o zaman bu çocuk. Kitabına tek atsın.Law’un odasının içindeyken “shambles” tekniğinden kurtuluş yok. Ayrıca “scan” tekniğiyle Cracker’in asıl bedenini bulabilir bence.
Room'un içinde yer değiştirmek için yaptığı "shambles" tekniği için dedim onu. Şu yoruma cevap olarak:Nasıl kurtuluş yok? Yanında su tankıyla gezsin o zaman bu çocuk. Kitabına tek atsın.
Sonuçta odanın içerisinden çıkamazsan başka bir şeyle yerini değiştirebiliyor her türlü. Yanlış mı hatırlıyorum?Cracker'in eziklenmesinden ziyade Law'ın meyvesi abartılıyor gibi.O kadar sınırsız bir güç değil ki belli bir seviyenin üstündeki adamlara yer değiştirme gibi teknikler işlemez.
Dogru hatirliyosun.Room'un içinde yer değiştirmek için yaptığı "shambles" tekniği için dedim onu. Şu yoruma cevap olarak:
Sonuçta odanın içerisinden çıkamazsan başka bir şeyle yerini değiştirebiliyor her türlü. Yanlış mı hatırlıyorum?
Zaten sınırı olursa meyvenin pek bir anlamı kalmaz ki.Room'un içinde yer değiştirmek için yaptığı "shambles" tekniği için dedim onu. Şu yoruma cevap olarak:
Sonuçta odanın içerisinden çıkamazsan başka bir şeyle yerini değiştirebiliyor her türlü. Yanlış mı hatırlıyorum?