Olur, ihtimal yüksek. Olsun ya. Bu webtoonlar çok yavaş ilerliyor cidden. :/Thorn=Enryu diye kurmuştum kafamda sonuçta adam onunla öldürmüş gardiyanı kendinden de birşeyler katmıştır içine muhabbeti
Olur, ihtimal yüksek. Olsun ya. Bu webtoonlar çok yavaş ilerliyor cidden. :/Thorn=Enryu diye kurmuştum kafamda sonuçta adam onunla öldürmüş gardiyanı kendinden de birşeyler katmıştır içine muhabbeti
Yüzde bir olduğunu düşünsene.Enryu halen gosterilmez diye dusunuyorum ama bu mangaka'dan hersey beklenir.
Eger o diken yuzde'lere (%) dokerse olayi daha aydinlatici ve ne kadar guclu oldugunu ogreniriz.
mesela part of power dedi, bu ne kadar? 10%? 20%? epey iyi gidiyor ki halen bunun trenin ici var.
oyle bir sekilde bende dusundum acayip heycan yaptimYüzde bir olduğunu düşünsene.
Zaten daha fazla dayanamıyorum dedi iç sesi. Yalan söylemesi mümkündür.Bu arada Daniel'in Ölümsüzüm derken yalan söyleme ihtimali de var. Bu adam yalan söylemeden duramam diye boşuna söylemedi :/
Phantamium'u göstermeyecek sanırım TOG evreninde.Eğer kule dışına taşınırsa olaylar orada kullanır gibi geliyor.Yoksa evreni yok edebilecek güçte birini gösterirse işin içinde çıkamaz ki bu adamın aklı başında değildi sanırım.phantamium'dan daha cok merak ettigim tog icinde en gizemli karekterlerden birisi Enryu, o diken ile daha cok sey gorucez ama iste hepsi mangaka'ya kalmis birsey, keyfine gore ilerliyor, en azindan ilerliyor.
Not: Noblesse 2ay oldu haber gelmeyeli.
Olaylar kule disina tasinmasina coook var eger tasinirsa.Phantamium'u göstermeyecek sanırım TOG evreninde.Eğer kule dışına taşınırsa olaylar orada kullanır gibi geliyor.Yoksa evreni yok edebilecek güçte birini gösterirse işin içinde çıkamaz ki bu adamın aklı başında değildi sanırım.