bölüm çokmu kısa sürdü banamı öyle geldi bitti hemen
bölüm çokmu kısa sürdü banamı öyle geldi bitti hemen
Konuşma kısmı azdı ya. o yüzdendir.bölüm çokmu kısa sürdü banamı öyle geldi bitti hemen
Haftaya olaya dahil olurlar muhtemelen.Ran ile diğer ateşlemeli silah olan çocuk da gelmemiş miydi?Onları hiç göstermedi.
Ben daha ziyade thorn konuşuyor gibi algıladım. Devamında gücümün bir kısmı muhabbeti geçti ve daha da güçlenmeye başladı Baam.Mangabird'den okudugum için bazı sayfaları açamadım ama Baam birinin onunla konuştuğunu mu söyledi ? Öyle birşeyse Enryu başgan olabilir mi acaba ? İleride Enryu başgan Baam'ı eğitse falan ne güzel olur ama kelimeleri aynı Zaraki vs İchigo'daki Zarakinin kelimeleri, Dövüş meraklısı bir abimiz çıkıp kendisiyle kapışabilecek birini arıyor veya bekliyor olabilir, 2 dakikada kurdum senaryoyu
Rachel ayrılmadan tekrar Baam'a dönüp bakması geçen haftalarda yazdığım iyi çıkma ihtimaline +1 daha ekler. Dediğim gibi düşündüğümüz, gördüğümüz Rachelin Baam'ı orada kandırması lazımdı ama denemedi bile.
Thorn=Enryu diye kurmuştum kafamda sonuçta adam onunla öldürmüş gardiyanı kendinden de birşeyler katmıştır içine muhabbetiBen daha ziyade thorn konuşuyor gibi algıladım. Devamında gücümün bir kısmı muhabbeti geçti ve daha da güçlenmeye başladı Baam.