Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    117
Baamla ilgili daha makul bulduğum bir teoriyi reddit'te okumuştum. Bu teoriye göre kule bir axis üretim merkezi. Kuleyi tamamlayan kişi axis olarak bir dış tanrı haline geliyor. Zahard bir noktada o kişinin kendisi olmadığını anlıyor ve erişilen son katı mühürlüyor. Ancak V ve Arlen buna karşı yani kulenin tırmanılması gerektiğini düşünüyorlar, Zahard ile Arlen arasındaki romantik mevzu da olunca Zahard onların çocuğunu öldürüyor. Belki de bizim bilmediğimiz bir kehanet var burada ve bu kehaneti bilen kişi sayısı sınırlı. Kehanet bir gün kulenin biri tarafından tamamen fethedileceğini öngörüyor. Zahard çocuğu hem kehanet hem de kişisel nedenlerle öldürünce, muhtemelen Arlen dış Tanrı'ya dua ediyor, büyü yapıyor ve bir şekilde ölen çocuğunun yerine Baam gönderiliyor. Arlen'in cebinden kuleden çıkışı bulduğunu da biliyoruz bu yüzden Baam'ın kulede yapılmasındansa dışarıdan gelmiş olması makul. Hristiyanlıkta Meryem göndermesi bile olabilir burada. Yani çocuk Tanrı tarafından ölen çocuğun yerine verilmiş olabilir. Burada bazı detaylar tutmasa bile kulenin bir Axis yani Tanrı üretim merkezi olması mantıklı. Çünkü avcı adaylarına ve aile liderlerine Tanrım diye sesleniliyor. Tanrı kuleye elçisini gönderiyor ve o elçinin getirdiği diken kat hakimiyle birlikte Baam'a veriliyor. Ayrıca o elçinin soyundan gelen Hwa ryun sanki Baam'a onun ne olduğunu biliyormuş gibi sesleniyor. Her katta bir test var ve bu testler sıradan kişilerden ziyade bence Tanrı olan kişinin geçip kuleyi fethetmesi için yapılıyor.

Kısaca toparlarsak Baam'ın ne olduğunu anladığımızda kulenin de ne olduğunu, amacını anlayacağız az çok. Serinin ismi Tanrı'nın kulesi ama bu kule niye var, bu testler neden yapılıyor gibi durumların bir mantığa oturduğunu görmedik henüz. Bunlaryın aydınlanması gerek mantıklı bir hikayede.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 8)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık