Neyse spoiler vermiyeyim.Siu'nun gözünde de öyle olacaktır kesin. Hele iki üç saldırı yaptıktan sonra gene gücüm düştü yhaa muhabbetlerine girerse sen bak olaya.
Neyse spoiler vermiyeyim.Siu'nun gözünde de öyle olacaktır kesin. Hele iki üç saldırı yaptıktan sonra gene gücüm düştü yhaa muhabbetlerine girerse sen bak olaya.
Serinin başındaki çizimleriyle, güncel arasında epey fark var zamanla daha da ileriye taşıyacak gibi gözüküyor. Benim için ilk dönemlerin amatörlüğünün de kendi çapında bir albenisi var.Tipe bak, Griffith'in çocuğu mübarek.
Tipe bak, Griffith'in çocuğu mübarek.
Verdin bile. Ulan Beyaz sen adam olmazsın. :/Neyse spoiler vermiyeyim.
Yanlış mı anldın acaba?Verdin bile. Ulan Beyaz sen adam olmazsın. :/
Ben çizimi önemsemem ya. Çubuk adam çizsin isterse. Çizerin gösterdiği tipten yola çıkarak pek de hayra alamet biri olmadığına yordum sadece.Serinin başındaki çizimleriyle, güncel arasında epey fark var zamanla daha da ileriye taşıyacak gibi gözüküyor. Benim için ilk dönemlerin amatörlüğünün de kendi çapında bir albenisi var.
Raistlin'e benzemiş böyle de. asfşlkasfas
Çok sevimli değil miTipe bak, Griffith'in çocuğu mübarek.undefined
Değil.Çok sevimli değil mi
Serinin en sevilmeyen karakteri ama finalde en sevilenlerden biri olacağı umuduyla severus snape gibi bir işlenişi olacağını düşünüyorum. Griffith'i bilmediğim için sizin ne demek istediğinizi anlamamışım.Ben çizimi önemsemem ya. Çubuk adam çizsin isterse. Çizerin gösterdiği tipten yola çıkarak pek de hayra alamet biri olmadığına yordum sadece.
Raistlin'e benzemiş böyle de. asfşlkasfas