Daha önce hiç olmadığı kadar bir aksama oldu Toparlarsınız umarımm.şeronun internet sıkıntıları var onları çözmeye çalışıyo interneti gelirse basıcak bölümleri, en kötü başka bi editörden yardım alıcaz
Daha önce hiç olmadığı kadar bir aksama oldu Toparlarsınız umarımm.şeronun internet sıkıntıları var onları çözmeye çalışıyo interneti gelirse basıcak bölümleri, en kötü başka bi editörden yardım alıcaz
3 yeni bölüm var. Fastpass bölümleri satın alıp çevirmekle yükümlü değiliz.@Osein 6 yeni bölüm var ve türkçe çeviri resmen durdu gibi. Ne zaman güncele geleceksiniz?
Haklısın ve sanki Rachael'a daha fazla hitap ediyor. Bunun yanı sıra ritmini Opening için hiç uygun bulmadım. Op dediğin şöyle olurBu opening ve endingler rastgele mi yapılıyor yoksa SUI onaylı mı?
Opening'in sözleri selam çakmış gibi sanki.
Gözümüzde sümsüğe döndü artık ne yapsa toplayamaz siu, white her zaman kurallı kalacak gözümdeWhite zibidisi sonunda gücüne kavuşmuş. :/ Baya kuul duruyor aslında ama Kallavan'ın ağırlığını veremiyor yine de. Kallavan>White
Siu'nun gözünde de öyle olacaktır kesin. Hele iki üç saldırı yaptıktan sonra gene gücüm düştü yhaa muhabbetlerine girerse sen bak olaya.Gözümüzde sümsüğe döndü artık ne yapsa toplayamaz siu, white her zaman kurallı kalacak gözümde