Ve 1. kısım biter.
Harbiden. Hiç mi sövmek istemiyorsun malum şahsa?Ne diyorsun, çizimlere girmeden bir değerlendir.
Ve 1. kısım biter.
Harbiden. Hiç mi sövmek istemiyorsun malum şahsa?Ne diyorsun, çizimlere girmeden bir değerlendir.
Çok iyi bir temel atılmış. Tam sonda kimin eli kimin cebine girmiş muhabbeti bayağı kafa karıştırıcı. Yu Hang Sung mesela. Herif o kadar çok farklı aksiyona girdi ki, Luffy'nin Robin'e olan ilk tepkileri gibi tepki veriyordum.Ne diyorsun, çizimlere girmeden bir değerlendir.
Malum şahıs büyük bir sövgüyü hak ediyor gerçekten.Yani kabul et teklifi beraber devam edin değil mi? Ama hızlı okuduğumdan mı bilmiyorum, son yaptığı şey biraz garip geldi. En başından planlanmış bir aksiyon gibi gösterildi gibi ama oraya gelene kadar bazı şeyler olmasa, karşılaşma bile olmayacaktı. Tabi neden neden diye soruyorum, neyse öğreniriz ileride diyorum, hadi bakalım.Harbiden. Hiç mi sövmek istemiyorsun malum şahsa?
Yuri'nin yanında gördün ama ilk kısımda tam önemi kavranamıyor bu rehberlerin seri içinde rolü baya büyük. Ben o neden nedenleri buna bağlamıştım hala emin olmamakla beraberÇok iyi bir temel atılmış. Tam sonda kimin eli kimin cebine girmiş muhabbeti bayağı kafa karıştırıcı. Yu Hang Sung mesela. Herif o kadar çok farklı aksiyona girdi ki, Luffy'nin Robin'e olan ilk tepkileri gibi tepki veriyordum.
1.00'dan itibaren.
Malum şahıs büyük bir sövgüyü hak ediyor gerçekten.Yani kabul et teklifi beraber devam edin değil mi? Ama hızlı okuduğumdan mı bilmiyorum, son yaptığı şey biraz garip geldi. En başından planlanmış bir aksiyon gibi gösterildi gibi ama oraya gelene kadar bazı şeyler olmasa, karşılaşma bile olmayacaktı. Tabi neden neden diye soruyorum, neyse öğreniriz ileride diyorum, hadi bakalım.
O takımın yeri çok ayrı hepsi dışlanmış karakterlerken aile oldular. Prensin yaptığı adamlığı düşününce hala tüylerim diken diken olurSeriye tekrar başladım ve 2.sezonun bu kadar hoşuma gittiğini unuttuğumu farkettim. Wangnan, Akraptor vs. özlemişim. Çok güzel takımdı.
Net en iyi kısımları. Ne zaman sadece Baam'a odaklanıyor sıkıcılaşıyor bu seri. :/Seriye tekrar başladım ve 2.sezonun bu kadar hoşuma gittiğini unuttuğumu farkettim. Wangnan, Akraptor vs. özlemişim. Çok güzel takımdı.
Net en iyi kısımları. Ne zaman sadece Baam'a odaklanıyor sıkıcılaşıyor bu seri. :/
şeronun internet sıkıntıları var onları çözmeye çalışıyo interneti gelirse basıcak bölümleri, en kötü başka bi editörden yardım alıcazTürkçe yeni bölüm gelmeyecek mi ya?