Bu 13 Ay silahının olayı neydi?
hepsi birleştiğinde çıkılmamış katların anahtarı olacağı söylendi.Bu 13 Ay silahının olayı neydi?
Ve prenslerin yüzükleri de dahil olunca tek başına 13 ay serisi etkili olmuyor. Prensleein yüzükleride gerekhepsi birleştiğinde çıkılmamış katların anahtarı olacağı söylendi.
https://www.reddit.com/search/?q=blog translation2015 öncesi siunun blog yazıları olurdu hala yazıyorsa link verir misiniz?
hepsi birleştiğinde çıkılmamış katların anahtarı olacağı söylendi.
Teşekkür ederim.Ve prenslerin yüzükleri de dahil olunca tek başına 13 ay serisi etkili olmuyor. Prensleein yüzükleride gerek
Gustangın amacı baam yardım etmek. Ha aileside destek vericek baama. Urek bence yardım etmiyecek, bu zaten baamın savaşı urek olursa gizli kattaki gibi yardım eder. Maschenny sıkılmış, ortalık kan gölüne dönsün istiyor. Yeni katlarada çıkmak istiyordur tabi kulenin tepesine merak ediyordur.Sonunda güncele geldim. Sizce son savaşta kim kimin tarafında yer alır yani aile reisleri? Urek falan?
Gustang'ın amacı ne ya da Maschenny Zahard'ın?
Adori Zahard hangi aileden?
Hee.Yama'nın girişi muazzamdı ya.
Maschenny hakkındaki görüşümüz aynıymış fakat Gustang daha fazlasını peşinde gibi.Gustangın amacı baam yardım etmek. Ha aileside destek vericek baama. Urek bence yardım etmiyecek, bu zaten baamın savaşı urek olursa gizli kattaki gibi yardım eder. Maschenny sıkılmış, ortalık kan gölüne dönsün istiyor. Yeni katlarada çıkmak istiyordur tabi kulenin tepesine merak ediyordur.