Crunchyroll diye biliyorum ama netflix le anlaşmalı mı haberim yok.Netflix mi verecek bölümleri bilgi var mı bu konuda ?
Müzikler çok önemli dediğin gibi. Bakalım nasıl olacak.Animasyon ve müzikler sağlam olursa piyasayı siler süpürür. MHA da çok dandik çizimlere sahip gibi duruyordu ama manyak sağlam iş çıkardı adamlar. :/
Üyeliğim vardı Netflix'te onlar verse güzel olurdu orada burada bölüm aramazdıkCrunchyroll diye biliyorum ama netflix le anlaşmalı mı haberim yok.
Bu çocuk hep kendini düşüyor. Ne olacak senin bu halin.Üyeliğim vardı Netflix'te onlar verse güzel olurdu orada burada bölüm aramazdık
irregular ve regulars çevirileri doğru mu acaba, bana tuhaf geldi kurallılar ve kuralsızlar kelimesi.
Tıklayıp videoya gidince türkçe altyazı gözüküyor. Sağa sola ayarlardan çekebilirsiniz altyazıyı default ayarlarda üstüne çıkarıyor
Webtoonun iki cevirisinde de bunlar kullanildi, serinin kurgusuyla alakali oldugundan alismak gerekiyor. Turkcede secilmisler secilmemisler de denilebilir de ingilizcede the chosen baska anlama kayiyor.irregular ve regulars çevirileri doğru mu acaba, bana tuhaf geldi kurallılar ve kuralsızlar kelimesi.