Şöyle saatlerce az çok baştan oku yapınca bazı şeyleri hatırladım ve unuttuğum bana hoş gelen olayları tekrar hatırlamış oldum iyi oldu iyi. Bir kaçına yazam dedim ve bir kaç soru sorak
Evan Edrok'un 100'ler de olup, Ha Yuri psikosunun 500'ler de olması inanılmaz. Rakamlar her şey değil diyecem bunları çizer kendi ek bilgi olarak vermiş(değil mi?) Yani aralarında baya fark var lan
ahanda bu tip Evan
Sonra bizm Baam acaba ilk 500(ilk başta daha küçük bi rakam yazdıydım ama korktum tepki almaktan
) de var mıdır? Yavaş gel denilebilir ama şimdi hocası Jinsung ilk yüzde daha da önemlisi;
Bu çocuk
Urek Mazinoya çizik attı be. Birde direk saldırı sonucu almadı o çiziği Urek, Baam takım arkadaşını savunurken oldu ve üstüne Diken'i eklersek ha nedersiniz? Ha Yuri işleri karıştırıyor bu kadın ilk 500'ler de iken daha dünkü bebe kim akla sorusu geliyor ama işte. Birde son bölümlerde zorlanıyor tabii karşısındaki adam kim bilinmiyor lakin o adam bize Baamın gücü hakkında daha gerçekçi bilgi verebilir.
Sonra kulenin ne kadar büyük olduğunu unutmuşum. Dünyamızın heralde açıklandığı katlara kadar vardır bi 50-100 katı. Daha ilginç yanı bu kule adamın yarattığı evrende sadece belli bir bölgeye sahip bir yapıt. Yani siz düşünün herifin evrenini
Birde aklıma acaba bu adam gidip başka bir webtoon yapıp bu evrende onu da Tog'la birleştirir mi ki? Olsa üper olur ama çok uçuk
Dur lan başka Webtoon yapmasına gerek yok sadece kulenin dışından bahsette yeter Sonrada onları hikaye katar. Sanki öküz gibi kule ve karakter sayısı yetmiyor.
Seri çok geniş her yönüyle, helal olsun adama umarım bu Togu bitirir de başka hikayeye başlar da evrenini iyice görmüş oluruz iki Toga göndermede yaptımı oh mis.
Serideki yıl muhabbetine kıl oluyorum çizer bu konu üstünde uyarılar filan yapmış ama 1-2 yıl filan bunlar için bakkala gitmek gibi bir şey Arkadaşları(adını unuttum var ya sağ kolun şeytanı aşık ayıcık) ölümle cebelleşmek zorunda ama 1-2 yıl dişini sıkması lazım ve bu çok doğal karşılanıyor. Hala bi garip geliyor bana. Ama adamlar tabii bizim gibi 70 de değil 700 gidiyorlar diğer tarafa.
Bizim üçlüyü saymazsak en çok Ran karakterini seviyorum küçük Killua kendisi
Birde zahard prenseslerinin sayısı belirsiz değil mi yani illa şu kadar olmak zorunda değil? Kim o ölümcül ve acımasız sınavlarda başarı ile çıkarsa o prenses oluyor.
Sonra bu seviyeciler kuleye tırmandılar ve hayllerine sahip oldular ama biri bile mutlu gelmedi bana bu ne ayak? Hele o kızıl kafa var ya hani başka kızıl kafa olan ateş manyağının abisi o tamamen kepazelik
Tamam hikayede sürekli kuleye tırmanmak sizi bitirir ve pişman olursunuz mesajları veriliyor ama o kızıl kafa nereye tırmanmış veya arada mı kaynamış? Veya bunun hayali, istediği; hani bu kızıl kafa yiyeceklerin sütünde resmi var ya bu leyla reklam yüzümü olmak istemiş :/
ha tabii çizer derki: Annesinin hastalığını iyileştirmek istedi tamam mı ergen, der bende; evet tamam abi derim orası ayrı