191'e kadar Türkçe var.Türkçe siteden bitirdim 6 hafta ara dedi meğer yabancı sitelerde devam etmişler. 110a kadar çevirmişler şimdi ingilizce devam.
Bu arada şu timsaha başta ayardım ama sevmeye başladım.
191'e kadar Türkçe var.Türkçe siteden bitirdim 6 hafta ara dedi meğer yabancı sitelerde devam etmişler. 110a kadar çevirmişler şimdi ingilizce devam.
Bu arada şu timsaha başta ayardım ama sevmeye başladım.
Sezonları kast ediyor sanırım. 2.Sezon 110'a kadar var Manga Yurdunda.191'e kadar Türkçe var.
Evet öyle olduğunu sonradan farkettim Tog II olarak 110'a gelmiş çeviride güncel. Bazıları I ve II yi birleştirip bölüm sayılarını öyle söylüyor. Başta öyle sandım.Sezonları kast ediyor sanırım. 2.Sezon 110'a kadar var Manga Yurdunda.
Wangnan olması lazım.Beyler 111. bölümü okudum da. Zahard'ın hatası derken Baam'ı mı yoksa Wangnan'ı mı kast etti.
FUG'un avcılarından Karaka da vardı.Wangnan olması lazım.
İleride burdan birşeyler çıkacağı kesin gibi Sıu zaten Wangnan için onun kişiliği için lider benzetmesi yapmıştı keza Koonda Baamın çok yetenekli bir arkadaş edindiğini söyledi zaten kalbi delinmesine rağmen yaşaması ve bir günde iyileşmesi bir bit yeniği olduğunu düşündürüyor bir de Zahard yüzüğü var o neyse artık . Çocuğu olabilir belki gerçi bunu tamamen haybeye söylüyorum belki başka bir şey de çıkabilir. Yüzük sayesinde de iyileşmiş olabilir.
Bu arada Zahard yazılı yüzük Wangnan dışında birinde daha vardı kimdi o ?