"Bam, Khun ve Timsah, Tower of God'ın tetikleyicisi ve çekirdeğidirler."Onlar hala bir arada mı yahu? Ben 140tayım ayrılardı şu an. Onları seviyordum bir arada olunca.
"Bam, Khun ve Timsah, Tower of God'ın tetikleyicisi ve çekirdeğidirler."Onlar hala bir arada mı yahu? Ben 140tayım ayrılardı şu an. Onları seviyordum bir arada olunca.
Luffy, Zoro ve Chopper gibi yani."Bam, Khun ve Timsah, Tower of God'ın tetikleyicisi ve çekirdeğidirler."
O ne la bam küt pat gibi."Bam, Khun ve Timsah, Tower of God'ın tetikleyicisi ve çekirdeğidirler."
ToG böyle bir seridir efendi. Bam bam bam!O ne la bam küt pat gibi.
O Trio seri sonuna kadar ayrılmaz ya. Yani mini ayrılıklar olur elbet ama bir şekilde birleşirler yine. Rak serinin en iyi karakteri zaten ona bir şey olmasın.Onlar hala bir arada mı yahu? Ben 140tayım ayrılardı şu an. Onları seviyordum bir arada olunca.
Rak zaten kötü ve sert adam pozları kesmeye çalışan bir ponçik. xdO Trio seri sonuna kadar ayrılmaz ya. Yani mini ayrılıklar olur elbet ama bir şekilde birleşirler yine. Rak serinin en iyi karakteri zaten ona bir şey olmasın.
Raka laf atan karşısında beni bulur. Adamım benim, tam bir lider!Rak zaten kötü ve sert adam pozları kesmeye çalışan bir ponçik. xd
140'a geldim. Birazdan bi 10 bölüm gömerim. xdRaka laf atan karşısında beni bulur. Adamım benim, tam bir lider!
Kaçıncı bölümdesin?